Неделя, 10 Декември 2023
Близнаци

Месечен хороскоп
Февруари 2016

5068
За много от представителите на знака Близнаци събитията през февруари ще се превърнат в своеобразни уроци. Заради общителността и умението ви с лекота да влизате в тон с всеки, с когото работата и живота ви срещне, сте склонни да разголвате душата си и се доверявате повече, отколкото го позволява здравия разум. Но това ви поведение може да бъде използвано срещу вас от недобронамерени хора, за това внимавайте кого допускате до себе си. Занимаващите се с бизнес да проявят повече търпение към съдружници и партньори, за да избегнат неочаквано обтягане на взаимоотношенията, което може да възпрепятства общи реализации. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
За много от вас февруари се свързва с израстване в професията, което за някои означава и преминаване на по-висока позиция и съответно по-добро възнаграждение. Работете за разширяване на обществените контакти и връзки, от там ще дойдат нови предложения и оферти за работа и бизнес, в случай, че се интересувате от такива. Практичният ви подход създава предпоставки за добро изпълнение на задачите и поетите от вас ангажименти, което допринася за добрия ви прием навсякъде.
 
Без суета ще се възползвате от създалите се обстоятелства, обогатявайки информираността си и запълвайки времето си с приятни занимания. Общуването с приятели ще продължи, създавайки си взаимно настроение и хубави спомени. Осигурете си повече движение, за да се чувствате наистина пълноценно. През дните 11 – 14 февруари бъдете особено внимателни и се пазете от алергии, простуди и крайности в поведението.