Понеделник, 4 Декември 2023
Близнаци

Месечен хороскоп
Декември 2022

1353

Месечен хороскоп - Близнаци - Декември - 01.12.2022 - 31.12.2022 година

Декември ще бъде сложен за връзките и работата ви, ако сте прибързани в решенията си и не вниквате внимателно в детайлите. Старайте се всичко, което предприемате да бъде в рамките на разумното, бъдете прозорливи и по никакъв начин не се оставяйте на случайността. Последователността в действията ще ви спести неприятности за дълго напред. В личните отношения, на работното място и навсякъде, където се изисква присъствието ви бъдете смирени, изчистете мислите и поведението си от всякаква агресия, не влизайте в спорове и не изпадайте в крайности на духа.

Основното и най-важно е да заложите на собствените си способности и таланти, много от които предстои да разкриете през тези дни. Вглеждайте се в себе си, формулирайте правилно желанията и амбициите си, и ги следвайте, но не с цената на всичко, а разумно и последователно. Само така ще се предпазите от душевни травми и ненужни тревоги, които иначе биха съсипали нервите и здравето ви. Ще ви се отдават дейности, в които можете да изразявате по-добре себе си, мислите си и без усилия да привличате поддръжници за каузата си, своята или на онези, които ви финансират. Ако сте по-гъвкави в отношенията си, ще постигате желанията си, въпреки, че често ще срещате и отпор, но това е съвсем естествено. Бъдете разумни и не се инатете там, където фактите, очевидните неща и дадености говорят за друго.

Бизнесът или обичайната ви заетост ще ви осигурят средства, които може и да не са в желаните граници, но няма да ви липсва нищо, което да наруши драстично обичайното ви темпо на живот. Отложете решаване на семейни и имотни въпроси за следващите месеци, ако срещате непреодолими препятствия през тези дни, без да изпадате в униние. Месецът е подходящ за създаване на семейство и нови контакти. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!