Петък, 28 Януари 2022
Близнаци

Месечен хороскоп
Декември 2021

1149

Месечен хороскоп - Близнаци - Декември - 01.12.2021 - 31.12.2021 година

През декември поддържайте в баланс мислите, намеренията и действията си. Правилните решения ще бъдат възнаградени от Съдбата, а грешните ще ви помогнат да осъзнаете пропуските и недостатъците си. Няма да ви липсва и авантюристичен дух, благодарение на който ще изразявате уникалното в себе си. Проблеми могат да възникнат поради недостатъчно правдивата ви преценка за хората, с които общувате.

Не се доверявайте прекалено, за да не останете разочаровани в очакванията си. Честността ви е качество, с което привличате другите, още повече, че не всички от обкръжението ви го притежават, което съвсем не означава да ги наставлявате и се опитвате да ги променяте. Живейте освободено, принципно и с позитивни мисли, внасяйки повече хармония в личните си и делови взаимоотношения. Това ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения, в случай, че вината за тях е ваша. По отношение на бизнеса си не бъдете припрени. Изграждайте прецизно основите и внимателно се вглеждайте във всеки детайл. Усвояването на нови знания ще ви бъде от полза, а и ще се чувствате в подходящата за целта кондиция, за това не се ограничавайте и насърчавайте у себе си обзелия ви умствен и интелектуален подем. В дните след 23 декември не е препоръчително да инвестирате и започвате нови дела. В периода от 13 до 15 декември бъдете премерени и в никакъв случай не прибързвайте в решенията си.

Проявете повече отговорност към задълженията си в семейството, родителите, на работното място и във всеки друг план. С добре обмислените си действия ще създавате предпоставки за успехи, но най-важно ще избегнете риска, без да изпадате в крайности. Владейте емоциите си и бъдете премерени в думите си, защото истината за вас може да причини страдание на други и да ви създаде неприятели. По отношение на здравето си не издевателствайте над себе си. Използвайте правилно енергията си и се освободете от нервното напрежение чрез спорт, културни занимания и и духовни практики. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година