Четвъртък, 6 Октомври 2022
Близнаци

Месечен хороскоп
Декември 2020

1437

Месечен хороскоп - Близнаци - Декември - 01.12.2020 - 31.12.2020 година

През декември все по-често ще ви се налага да отстоявате интересите си и да бъдете такива, за каквито претендирате, че сте. С други думи да сте активни, действени и да не пренебрегвате текущите си задачи, само защото ви е хрумнало нещо ново, което по ваше мнениезаслужава повече внимание. Бъдете по-категорични в намеренията и желанията си, и работете за реализацията им, без да се оплаквате и да търсите причини за недоволство. Грижете се за себе си и не очаквайте друг да го направи вместо вас.

Ако сте пред дилема дали да смените работното си място, първо намерете новото, в което да сте сигурни, че отговаря на изискванията ви и възнаграждението, което очаквате, и след това пристъпвайте към промяна. Обратното ще ви натовари психически и няма да постигнете търсения ефект. В делови и професионален план ви предстоят пътувания, срещи и възможност за договаряния, някои и с чуждестранни партньори, запознанства и промени, които по един или друг начин ще оказват влияние върху мисленето, работата и бита ви. Всичко трябва да се обмисля внимателно, за да избегнете излишно напрежение и стрес преди края на годината и празниците.

В личните си отношения и в брака може да имате това, които искате, но монетата има две страни, и от вас зависи на коя ще дадете предпочитание. Не прибързвайте в нищо, не се поддавайте на мимолетни импулси, тласкащи ви към необмислени решения. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година