Вторник, 3 Август 2021
Близнаци

Месечен хороскоп
Декември 2019

3302

Месечен хороскоп - Близнаци - Декември - 01.12.2019 - 31.12.2019 година

През декември ще постигате очакваните резултати, ако добре организирате времето си и не разпилявате енергията си в много посоки. Съсредоточете се върху онези задачи, които могат да ви донесат бързи приходи, като завършите текущите и изостанали проекти.

Те също ще ви помогнат да попълните банковата си сметка и направят финансово независими. Това ще ви поддържа в отлично благоразположение на духа и оправдано високо самочувствие. Ако в обкръжението ви има хора, които през цялата годината ви създаваха немалко проблеми и ви поставиха в позиция да поемете на свой гръб отговорностите им, без да ви благодарят дори, е време да се освободите от тях. През декември ще реализирате отлична печалба и ще подпишете договори, по чиято реализация ще работите през следващата година. Ако въпреки казаното изпаднете в песимистични настроения и депресия, не се отклонявайте от правилната посока, за да си спестите допълнителни проблеми. От вас зависи да си наложите необходимото спокойствие и да избирате правилната средата, в която се движите. Това е гаранция, че успехът ще бъде с вас.

Бъдете внимателни във всичко и разчитайте най-вече на себе си. Нежеланите, но наложителни срещи и занимания, които ви изнервят, ще оказват влияние на нервната ви система. Пазете се от простуди и дихателни проблеми. През декември любовта, семейството и децата ще ви създават хубави вълнения, ако не пренебрегвате задълженията в семейството и към възрастните си родители. За необвързаните месецът е неутрален, което съвсем не изключва възможността от романтични срещи и запознанства. Посрещнете Коледа и Новата 2020 година щастливи и добри. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година