Четвъртък, 8 Декември 2022
Близнаци

Месечен хороскоп
Декември 2018

3715

Месечен хороскоп - Близнаци - Декември - 01.12.2018 - 31.12.2018 година

Декември е важен за професионалните ви, обществени, политически и лични дела. Постарайте се да приключите навреме с текущите си проекти и да не ги пренасяте в идващата година. За съжаление, ако това се случи, рискувате да си създадете повече затруднения през следващите месеци.

Но и не надхвърляйте възможностите си, активността ви ще е на лице, но всичко си има предел. Занимаващите се с бизнес, в банковата и правната сфера, с търговия и посредничество, с туризъм и реклама, както и в много други области на живота, ще бъдете претоварени с работа. Не съжалявайте, защото ще калкулирате добри доходи и ще оставате доволни от свършеното. Важно е да сте съсредоточени върху това, което правите, да не се суетите напразно и в различни посоки, за да не се отегчите. Съдбата ви дава възможност да осъществите много промени и пътувания, други ще сменят работното място и дори жилището си.

В професионален план ще издигнете на по-високо ниво позицията си, което за някои означава повишение и желани реализации. Всичко това безспорно ще ви носи удовлетворение и нови отговорности, съпътствани с нерви, напрежение и все по-малко свободно време. В отношенията си бъдете много внимателни и не коментирайте никого, за да не останете неразбрани и това да ви създаде проблеми. Посрещнете Коледните и Новогодишни празници сред любимите си хора, радвайте се на близостта им и бъдете щастливи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година