×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 21 Ноември 2018
Близнаци

Месечен хороскоп
Декември 2017

9921

Месечен хороскоп - Близнаци - Декември - 01.12.2017 - 31.12.2017 година

Добре ориентирани, разумно отстъпчиви и сериозни към всичко, с което се захващате, ще преминете през декември в преобладаващо добро настроение и положителни емоции, които ще успеете да прехвърлите и на обкръжението ви.

Има причини да се чувствате добре. Сред важните събития ще бъдат професионалните ви реализации, както и такива в обществено – политически план. Направената ви равносметка, научените уроци и придобитият опит си остават измежду най-ценното, с което ще изпратите отиващата си 2017 година. Новите начинания през декември не са препоръчителни, каквито и изкусителни предложения да имате, откажете ги. Също и ако ви предложат допълнителна работа, различна от преките ви задължения. Постарайте се да приключите с текущите си задачи до 18 декември, без да се изкушавате да се товарите с нови проекти и да поемате чужди отговорности. Успеете ли да свършите плануваното, оставащите до края на годината дни ще бъдат спокойни и подходящи за пътувания, отдих и развлечения.

Периодът е интересен и благодатен и от гледна точка на творческите ви изяви, особено, ако са свързани с кино, музика, изкуство, танци и неща, които правят живота по-приятен. Контролирайте емоциите си и особено онези, с които внушавате надменност, инат и най-вече агресия. Не се поддавайте на изкушения и провокации, насочете излишъка от енергия към добри дела. Като добри християни, ще спазите семейните традиции, насърчавайки проявленията на доброто у всички покрай вас. Посрещнете Новата 2018 година сред хората, които обичате и нека тя ви донесе здраве и благополучие! Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Близнаци, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година