Събота, 28 Януари 2023
Близнаци

Месечен хороскоп
Декември 2015

4378
През декември ще имате възможност да се съсредоточите върху служебните си задачи, като се погрижите и за семейните и лични ангажименти да вървят успоредно, така, щото да не оставате недовършено нищо важно за вас. По отношение на финансите ще постигате очакванията си, макар и с цената на повече работа и нерви. В състояние сте да реализирате новите си проекти и е добре да го направите до края на втората десетдневка на декември, когато енергиите ще благоприятстват активността и находчивите ви идеи.
 
Благодарение на дипломатичните ви и други умения ще разширите хоризонтите пред себе си, но имайте предвид, че всяко пренатоварване ще води до емоционален стрес. Работата в екип ще ви спори, но ще зависи доколко ще съумявате да запазите не наранено чувството си на свобода и независимост в това, което правите. Бъдете премерени, особено през периода 7 и 9 декември, защото са възможни провокации, оказващи негативно въздействие върху поведението ви. Ако решите да смените деловите партньори, по-добре не го правете, защото ще загубите.
 
В личните отношения също са възможни промени и най-вече в интимния ви живот. Подтиквани от някаква вътрешна неудовлетвореност, ще си позволите повече свобода в поведението и ще сменяте партньорите си по-често, което естествено крие риск не само за здравето, но и за семейните отношения. Ако не се овладеете и спрете навреме, нещата може да отидат много далече и да се стигне до раздяла и развод. Ако това целите - добре, но тази свобода няма да ви донесе друго, освен душевна болка и финансова разруха. Съхранете отношенията си, за да посрещнете Новата година в хубаво настроение и топлина в душата. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-