Вторник, 15 Юни 2021
Близнаци

Месечен хороскоп
Декември 2015

4300
През декември ще имате възможност да се съсредоточите върху служебните си задачи, като се погрижите и за семейните и лични ангажименти да вървят успоредно, така, щото да не оставате недовършено нищо важно за вас. По отношение на финансите ще постигате очакванията си, макар и с цената на повече работа и нерви. В състояние сте да реализирате новите си проекти и е добре да го направите до края на втората десетдневка на декември, когато енергиите ще благоприятстват активността и находчивите ви идеи.
 
Благодарение на дипломатичните ви и други умения ще разширите хоризонтите пред себе си, но имайте предвид, че всяко пренатоварване ще води до емоционален стрес. Работата в екип ще ви спори, но ще зависи доколко ще съумявате да запазите не наранено чувството си на свобода и независимост в това, което правите. Бъдете премерени, особено през периода 7 и 9 декември, защото са възможни провокации, оказващи негативно въздействие върху поведението ви. Ако решите да смените деловите партньори, по-добре не го правете, защото ще загубите.
 
В личните отношения също са възможни промени и най-вече в интимния ви живот. Подтиквани от някаква вътрешна неудовлетвореност, ще си позволите повече свобода в поведението и ще сменяте партньорите си по-често, което естествено крие риск не само за здравето, но и за семейните отношения. Ако не се овладеете и спрете навреме, нещата може да отидат много далече и да се стигне до раздяла и развод. Ако това целите - добре, но тази свобода няма да ви донесе друго, освен душевна болка и финансова разруха. Съхранете отношенията си, за да посрещнете Новата година в хубаво настроение и топлина в душата. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година