Петък, 30 Септември 2022
Близнаци

Месечен хороскоп
Август 2022

1201

Месечен хороскоп - Близнаци - Август - 01.08.2022 - 31.08.2022 година

През август се въоръжете с повече търпение и такт, овладейте емоциите и не бъдете прибързани в нищо, за да преминете с повече спокойствие и осъществени намерения. До 21 август не е препоръчително да планирате и започвате нищо ново, особено, що се касае до бизнес проекти, финансови договаряния и подписване на договори.

Не започвайте и нова работа, но използвайте разумно времето си, за да се подготвите надлежно за делата си, така щото дните до края на месеца да се превърнат в тържество на уменията, находчивостта и амбициите ви. По отношение на семейните връзки се налага да преразгледате своето място в тях и не допускате да ви обсебват до степен, че да пренебрегнете професионалното си развитие и лично израстване. В името на семейния мир често ще ви се налага да правите компромиси, но не драматизирайте нещата, дори и егото ви да е засегнато.

Бъдете всеотдайни към своите половинки, не давайте поводи за ревност или поне бъдете дискретни. Необвързаните ще имат повече романтични преживявания, носещи им наслада. Последната десетдневка на месеца е период на активност, реализирани идеи и заслужени успехи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година