Четвъртък, 2 Февруари 2023
Близнаци

Месечен хороскоп
Август 2021

1785

Месечен хороскоп - Близнаци - Август - 01.08.2021 - 31.08.2021 година 

Август ще изпълни живота ви с промени, за част от които сте работили, но са възможни и изненади. Каквито и да са развитията ги посрещнете спокойно, за да се възползвате по най-добрия начин от тях. Като цяло ще имате успех в начинанията си, стига да сте търпеливи и да не прибързвате в решенията си.

На работното място ще се справяте в срок с поставените ви задачи, а някои от вас ще имат възможност да направят поредния скок в кариерата или да стабилизират позициите си. Занимаващите се с политика могат да се сблъскат с противоречия и неразбирателство със своите съпартийци, и това да повиши напрежението около тях. Бъдете отговорни към себе си и към околните, тактични и толерантни в отношенията си. Отърсете се от гордостта си и приемайте другите с техните знания и умения, които са не по-малко от вашите, за да не изпаднете в заблуди и да поемете в грешна посока. Предстоят ви срещи и договаряния с делови партньори, на които ще подписвате документи и определяте условия по съвместни проекти. Очакват ви задгранични командировки.

От вас зависи да съхраните добрата си физическа форма, като не стигате до преумора, не прекалявате с алкохола, лекарствата, пикантната храна и следите състоянието на кръвното си налягане и кръвна захар. В дните от 19 до 22 август, когато Луната минава през вашия знак, се грижете по-добре за себе си и не рискувайте в нищо. Ако не показвате особеностите на характера си, не критикувате и не сте хапливи в забележките си, ще запазите атмосферата на дома спокойна и празнична, създавайки приятни емоции на близките си и на любимите ви хора. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-