Вторник, 16 Август 2022
Близнаци

Месечен хороскоп
Август 2018

3713

Месечен хороскоп - Близнаци - Август - 01.08.2018 - 31.08.2018 година

За много от вас август ще бъде един приятен и наситен със запознанства и нови контакти месец, през който ще се чувствате добре и със самочувствие.

В делови, професионален и личен план внимателно преценявайте с кого се обвързвате, защото не всички са добронамерени и почтени. За това е препоръчително да не споделяте нищо, което би могло да бъде използвано срещу вас. Което съвсем не означава да сте затворени. Напротив. Идеите ви ще се приемат и много хора ще се включат в реализацията им, особено, ако интересите им са защитени. Колкото и банално да ви се струва, търпението никога не е излишно. Показател за правилното ви мислене и действия са успехите, които следват и които безспорно ще радват не само вас, но и онези, които с труда си допринасят за тях. В здравословен план са възможни стомашни неразположения, което налага да сте по-внимателни към приеманата храна.

При пушачите са възможни проблеми с горните дихателни пътища и белите дробове. Щадете нервите си и не изпадайте в криза, само защото другите не споделят намеренията и плановете ви. Изпълнявайте задълженията в семейството си и не изневерявайте на интимния си партньор, а ако считате връзката си за изчерпана, потърсете по-елегантен начин да я прекратите, запазвайки достойнството на човека до вас. Благодарете на онези, които ви помагат и отделяйте достатъчно внимание и грижи, както за близките си, така и за себе си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година