Неделя, 10 Декември 2023
Близнаци

Месечен хороскоп
Април 2021

2059

Месечен хороскоп - Близнаци - Април - 01.04.2021 - 30.04.2021 година 

Април ще бъде месец на възможности, трудности и успехи. Нещата най-често ще зависят от вас, но и от други фактори. През първите седем дни от месеца не предприемайте нищо ново, пасивността ще ви спаси от провали и грешки. Особено важно е да избягвате делови разговори, да не сключвате сделки и отклоните новите запознанства, заради ретроградното движение на Меркурий, които през този период те няма да водят до нищо добро.

Бъдете внимателни и не се доверявайте, само защото сте повярвали на първоначалното си усещане за човека, след време може да съжалявате. В професионалните си и служебни дела ще имате напредък през втората половина на периода, когато ще впечатлявате със знания, умения и добър изказ. Възможни са и промени, които не винаги ще са във ваша полза, но е по силите ви да ги насочвате в желаната посока. Търсещите работа ще имат интересни виждания, предложения, а някои и избор, които ще подобрят самочувствието и възможностите ви за развитие като професионалисти. Предпазливостта ще ви спести разочарования и нищо няма да бъде тревожно и непосилно за вас. Реалисти сте и не изпадате в излишен възторг от обещания, не водещи към нищо. Житейският ви опит и практика ще се наложат в една ситуация, когато ще бъдете поставени пред дилемата дали да изберете сигурното или да се поддадете на изкушението.

Запознанството с подходящ човек и в подходящо време ще се превърне в двигател за смели идеи и бъдещи планове. В материално отношение ще имате средства, макар и не в количеството, което бихте желали. Бъдете по-гъвкави и дипломатични в отношенията с близките си, за да не позволите на проблемите в семейството да се задълбочават. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!