Сряда, 16 Юни 2021
Близнаци

Месечен хороскоп
Април 2020

2088

Месечен хороскоп - Близнаци - Април - 01.04.2020 - 30.04.2020 година

През април заложете на текущите си задачи и не предприемайте нови. Ако установите известно забавяне в делата си, не бързайте да се ядосвате и да изпадате в крайности на духа. Анализирайте постигнатото от началото на годината до сега, дали посоката на усилията ви е правилна, какви резултати сте постигнали, дали те ви удовлетворяват или е нужна промяна.

Добре обмисляйте думите, намеренията, изявите си и всичко останало, по което ще съдят за вас, в случай, че сте публична личност и с решенията си може да промените много съдби. Не започвайте нови проекти и не правете инвестиции, защото ще последват провали. Контролирайте импулсивността си и не налагайте на всяка цена мнението си, за да не изпаднете в изолация и да се лишите от подкрепата на близки за вас хора. Не допускайте изневери, ако сте обвързани. В семейството ви ще се радвате на хармонични отношения с партньора, децата и родителите си, стига да контролирате желанието си да доказвате правотата си на всяка цена. Във всичко са нужни компромиси, освен със съвестта, и колкото по-навреме го осъзнаете, толкова по-малко проблеми ще имате. Пазете ръцете и дланите от претоварване с работа, от порезни или прободни рани, защото трудно зарастват. Заради чувствителността и нервната ви система почивката е задължителна.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година