Неделя, 27 Ноември 2022
Близнаци

Месечен хороскоп
Април 2018

5808

Месечен хороскоп - Близнаци - Април - 01.04.2018 - 30.04.2018 година

Голяма част от идеите ви през април ще се приемат, което във всички случаи ви задължава да сте коректни и последователни в изпълнението им.

Стремящите се към професионално утвърждаване и търсещите нова работа ще имат успех, както и всички, които не повтарят стари грешки и полагат усилия да съхранят постигнатите финансови, обществено-политически, професионални и лични позиции. Ще си спестите неприятности, ако по-малко споделяте плановете си, преди да сте ги реализирали. Ще успявате в начинанията си и ще оставате доволни от свършеното, само ако сте в хармония със себе си и със света около вас. За вас е важно да коригирате отношенията си с хора, които са ви помагали безкористно, но егото ви е пречело да оцените усилията им. В същото време е добре да преразгледате отново кръга, който допускате до себе си, и ако в обкръжението ви има хора със съмнителна репутация и преследващи користни цели, по-добре да се дистанцирате от тях, за да не ви повлекат към дъното. Във финансовата сфера не предприемайте нищо необмислено и рисковано.

Често в хода на делата ви ще се налага да се справяте с въпроси, изискващи по-добра теоретична и практична подготовка, която ще се отразява положително на работата и възнаграждението ви. По отношение на личния ви и семеен живот ви очакват приятни дни, но е препоръчително по-внимателно да подбирате новите хора в обкръжението си. Ако сте семейни не се поддавайте на изкушения и съблазън, впускайки се в авантюри, и не загърбвайте сигурността, която имате, за да не съжалявате горчиво. Необвързаните имат шанс за подходящо запознанство и връзка, стига да покажат желание и да проявят активност. Натовареността в ежедневието няма да се отразява добре на здравето и нервите ви, особено през втората половина на април, което изисква да отделяте повече време за отдих и развлечения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година