Петък, 19 Юли 2019
Близнаци

Месечен хороскоп
Април 2017

11148

Месечен хороскоп - Близнаци - 01.04.2017 - 30.04.2017 година

Ще успявате в начинанията си и ще оставате доволни от свършеното, само ако сте в хармония със себе си и със света около вас. През април е важно да стабилизирате постигнатото и коригирате отношенията си с близките и колегите, а също и с хора, които ви помагат, но егото ви пречи да забележите усилията им. Няма да липсват промени, част от които ще са резултат от търсенията и целите ви, но и изненади са възможни. Ще си спестите неприятните, ако по-малко споделяте плановете си, преди да сте ги реализирали. Във финансовата сфера не предприемайте нищо необмислено и рисковано. Бъдете реалисти. Често в хода на делата ви ще се налага да се справяте с въпроси, изискващи теоретична и практична подготовка, която ще усвоявате в движение, и няма съмнение, че това ще се отразява положително на работата и възнаграждението ви.

Занимаващите се с търговия и сделки с имоти да не поемат излишен риск, защото вероятността да сгрешат е реална. Ако в обкръжението ви сте допуснали хора със съмнителна репутация и преследващи користни цели, по-добре да се дистанцирате от тях, за да не ви повлекат към дъното. По отношение на личния ви и семеен живот ви очакват приятни дни. Трябва много добре да си помислите, преди да се поддадете на съблазън и се втурнете в любовни авантюри, загърбвайки сигурността, която имате. Във всички случаи натовареността в ежедневието няма да се отразява добре на здравето и нервите ви, особено през втората половина на април. Пазете се от простуди и повече си почивайте. Разберете още сега, какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година