×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 23 Май 2018
Разбери как да привлечеш богатство и късмет в офиса и дома си
1852

Разбери как да привлечеш богатство и късмет в офиса и дома си

Едва ли има човек в съвременното общество, в което живеем, който не е мислил по въпроса и не се е питал, как да обзаведе най-добре своя дом и офис така, че да привлече максимално много положителна енергия, щастие, любов, пари и късмет близо до себе си. Именно за това предлагаме на вашето внимание, някой страхотни основни съвета от специалиста по източна философия Фън Шуй Цветозар Мръвков на какво да обърнете внимание, споделят от DarikNews.

Фън Шуй е древно изкуство, създадено с цел да се структурира правилно пространството около нас, за да получаваме повече енергия.

Започваме от входната врата. Тя е входът към един дом и затова трябва да бъде масивна, красива, за да привлича положителна енергия. Много е важно като влезете в дома си да няма хаос - разхвърляни обувки, якета или чанти. Добре би било коридорът да бъде осветен, просторен и подреден.

Не е желателно кухнята да се вижда от входната врата. Според Фън Шуй тази стая трябва да бъде с колкото се може повече естествена светлина. Ярките и светли тонове са много подходящи за нея, така още повече ще я озарят. В кухнята е хубаво да има и огледало, по възможност голямо, което да умножава храната. Това е символ на изобилие.

Една от най-важните стаи във Фън Шуй е спалнята, тъй като там прекарваме много време. Пускайте повече естествена светлина и проветрявайте често. Леглото не трябва да е опряно на прозорец или да е под него, не бива и да е опряно на обща стена с баня и тоалетна. Под леглото не трябва да се държат стари вещи, тъй като е застой на енергията. В спалнята не се препоръчва да има огледала или ако има, да не отразяват леглото, тъй като според Фън Шуй това причинява проблеми на спящите партньори. Избягвайте да поставяте картини в спалнята, тъй като те носят различни настроения. Не е добре да има компютър и телевизор.

Дневната е сърцето на един дом. За нея купувайте мебели и обзавеждане от естествени материали, избягвайте пластмаса, силикон и имитации. Металът е ценен, привлича успех, печалби и благополучие. Добре е в дневната да има воден елемент - аквариум, декоративен водопад, както и саксии с цветя и керамични предмети. Огледалата удвояват изобилието, така че използвайте ги смело. Дневната е мястото, на което слагаме и най-много вещи и според Фън Шуй там може да се развихрите.

Според Фън Шуй има начини да привлечем успех и пари и към работното място. Най-голямата грешка, която се допуска на работното място е безпорядъкът - на бюрото, зад гърба, около нас. Ако работният ни плот е на т.нар. „енергийна магистрала", а именно между вратата и прозореца, тогава част от нашата енергия може да бъде отнесена и продуктивността ни намалява. Друга грешка е кошчето за боклук да стои под бюрото, както и многото техника около нас. Офисът трябва да бъде просторен и добре осветен. Всичко на работното място трябва да е устремено нагоре, да присъстват символи на възход. Живите цветя носят положителна енергия, разкриват от Дарик.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM