Понеделник, 11 Декември 2023
Водолей

Годишен хороскоп
2021

6188

Годишен хороскоп - Зодия Водолей - 2021 година

Бъдете подготвени за сложни развития и обрати, които ще се почувстват още в началото на 2021 година. Януари ще ви потопи във водовъртеж, изразяващ се в дестабилизация, съмнения и трудна ориентация в събитийността. Здравословното ви състояние ще бъде не по-добро. Хронични страдания, но най-често ще ви измъчват нервите, стресът, депресията, паниката и безпокойството. Възможни са проблеми на работното място, в семейството и в личните си взаимоотношения. От полза ще ви бъдат съветите на близки хора, стремете се към безпристрастност и обективност. Ще ви бъде по-лесно да се справяте с трудностите, ако не се само затваряте в себе си. Само така ще преодолявате психическите си състояния, които често се менят от крайност в крайност. Периодът през втората половина на годината ще бъде по-спокоен за вас, но и тогава не приспивайте бдителността си. През август, след октомври и през ноември – декември ще се чувствате по-спокойни и в добра форма.

  Важно е да бъдете себе си и дадете простор на нестандартните си идеи, отнасяйки се трезво към настоящето и бъдещето. За всичко се намира изход, не унивайте. Използвайте опита си и не оставяйте момента да ви се изплъзне. Можете и ще се справите, дори блестящо.

  С находчиви решения и несломим дух, добре обмислящи действията си, ще бъдете непреклонни и несломими, каквито винаги сте били всъщност. Решимостта ви да воювате до край ще ви отрежда печеливши позиции. В бизнеса ще се показвате като неотстъпчиви и без склонност да се разделяте с вече придобитото, в интимните си отношения със силно изразено чувство за собственост и често ревниви към партньора ви, както и контролиращи живота на близките си. В същото време носите в себе си любовта и красотата, които ви вдъхновяват, подтикват към творчество, правят ви по-нежни, любящи и чувствени.

  От значение за делата ви е да можете да разпределяте правилно времето си през годината, предвид желанието ви да бъдете на много места едновременно. Това ще ви помогне да върнете душевността си и да сте пълноценни в професията и в интимните връзки.

  През периода февруари – април имате реален шанс да се стабилизирате финансово. Чрез удачни договори и контакти, и в сътрудничество с влиятелни партньори ще увеличите богатството си. Добре ще изпълнявате ролята на посредник, ще съветвате и ще намирате преки пътища за реализация на сделки и бизнес. Ще намирате лесни решения по фамилни въпроси, най-вече свързани с наследство и имоти.

  Между края на април и средата на юни е възможно да оставате заблудени по важни теми, което ще пречи на работата ви. Често ще се сблъсквате с инакомислието на обкръжението си и това може да провокира у вас импулси, тласкащи ви в грешна посока. Не се препоръчва да рискувате необмислено, в това число и когато сте на път. Нелогичното ви поведение може да стане обект на коментари и нападки. По-често ще ви се налага да се съобразявате с условности и ако го правите, няма да съжалявате. Внимавайте в играта на чувствата си, мислите че сте силни, но е възможно да загубите в тази битка, за което ще съжалявате горчиво. В случай на избор изхождайте от позицията на другия и ще печелите. През този период не е подходящо да следвате чужди съвети, вслушвайте се в собствената си съвест и отговорностите ви ще намалеят.

  Използвайте максимално потенциала на интелекта си. Ако се опитате да погледнете на себе си и проблемите от страни, ще ви бъде по-лесно да се коригирате и да излезете от затруднение. Ще станете по-прозорливи и по отношение на чувствата и емоциите, което ще ви носи предимства.

  Находчивостта и комбинативните ви подходи ще ви помогнат да се възползвате от чуждите неуспехи, но имайте предвид, че може да срещнете достоен противник и задачата ви да се усложни. С изключение на коментираният период по-горе, пътуванията ви като цяло ще са полезни и освобождаващи ви от стреса.

  Силен период за намиране на по-добра или допълнителна работа е между средата на юни и края на септември. Подобрените ви финанси ще разнообразят живота ви, правейки го по-наситен откъм положителни емоции и преживявания. Тогава и шансовете ви да срещнете истинската любов са най-големи.

  През ноември е по-добре да отложите важните си дела, пасивността ще ви спаси от проблеми и неудачи. И отново ще се възползвате от нечие колебание или бездействие, успявайки там, където другите зациклят. Бъдеще щедри и убедени, че правите добро, защото е така и много скоро ще се убедите сами в това. Информираността ще ви позволи да направите неща, за които не сте и подозирали, че ги можете, разбира се, в положителен смисъл.

  Декември е месец за равносметка. Пътувания и срещи ще ви обогатят с полезна информация и повишат енергийния ви заряд. Възможни са раздели и нова любов. Освободете се от ненужното и дайте път на новото. Погледнете сериозно на него, защото, ако не му осигурите добра среда, ще последват нежелани събития, които могат да вгорчат живота ви.

  Към края на годината е възможна смяна на работа, а също и да се ориентирате към пътуване, което за някои ще е свързано и със смяна на дома. Много е важна нагласата ви към промените, ако е положителна – всичко ще е наред. Обратното би значело застой  и ниско самочувствие. Ако съумеете в новата ситуация да вместите и своите отношения, значи сте на верния път. Старайте се да спазвате поетите обещания и не отхвърляйте задълженията си към другите. Семейните ви проблеми ще претърпят негативно развитие. Честността е най-добрата политика не само в този случай, но и въобще! Ако пренебрегнете някого, ще изпитате същото на свой гръб.

  Във връзката си с представители на знаците Овен, Лъв и Стрелец ще се забавлявате, като сменяте ролите си, наслаждавайки се на мълчанието и всичко, което споделяте заедно. Ще чувствате сигурността от присъствието им.

  С представители на знаците Рак, Риби и Скорпион връзката ви ще е равностойна и обновяваща ви. Заедно може да преживеете силни емоции, но съществува опасност от прекалено драматична и изпепеляваща страст.

  С други представители на зодиака не се очакват чак - толкова чувствени преживявания.

  Критични периоди за вас през година са: 5 – 8 януари, 1 – 4 февруари, 1 – 3 и 28 – 30 март, 24 – 27 април, 22 – 24 май, 18 – 20 юни, 15 – 18 юли, 12 – 14 август, 8 – 10 септември, 3 – 8 октомври, 1 – 4 и 29 – 30 ноември, 26 – 28 декември, когато следва да сте с повишено внимание, когато шофирате, към здравето си и в отношенията ви с околните.

  През годината страдащите от разширени вени да се пазят повече, като заложат на движението - разходки, спорт, плуване, бягане. По отношение на нервите също ще имате провокативни моменти, на които може да се противопоставите с положителна мисъл и действие. Поддържайте се жизнени и енергични, за да черпите от неограничените блага на съдбата. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!