Сряда, 26 Януари 2022
Водолей

Годишен хороскоп
2018

18861

Годишен хороскоп - Зодия Водолей - 2018 година

2018 година ще бъде интересна и успешна за вас, ако степенувате целите си и не пилеете енергията си в безкрайни контакти. Като отлични психолози и приятели, попивате негативните емоции и стресове на другите, заради което е необходимо съзнателно, с мисъл, с вътрешен поглед, с любов и прошка да чистите всеки ден негативните налепи. 

Водата помага да възстановите своя енергиен баланс. На много от вас им се дава възможност да надникнат зад завесата на времето и пространството, но и съществува риск от дисбаланс, който може да породи болести и неразположения. И през 2018 година ще продължавате да разчитате единствено на себе си, да бъдете независими и свободни да експериментирате. Това поражда и грешки, и провали, но ако успеете сами да видите къде бъркате, и положите усилия да излезете от омагьосания кръг и да продължите напред, успехът и прозренията ще бъдат вашата награда. Силната интуиция, бързата мисъл, интересът към всичко ново и нетрадиционно, амбицията и стремежът ви към развитие ви превръщат в перфектни професионалисти. През 2018 година не се принасяйте в жертва на кариерата и парите за сметка на емоциите, любовта и опитностите ви на родител, съпруг / съпруга и приятел.

Нарушаването на баланса може да се прояви в заболяване на бъбреците, проблеми със ставите, с половите органи, със сетивните органи и обмяната на веществата. Алергията е израз на страховете и комплексите, на неумението да се иска прошка и да се прощава, поради криворазбрана гордост. За дамите е важно да приемат с любов майчинството. Направят ли го, професионалното им развитие никога няма да остане на заден план. И обратното, ако съзнателно заглушават посланията на тялото и на душата, не дават израз на своята женственост и любовта към всички и всичко край тях, ще страдат и ще трупат негативна енергия, която периодично ще ги разболява. Интуитивни, емоционални и с развити духовни сетива, сте деликатни и чужди на агресия, егоизъм и грозни прояви. Препоръките са да не криете страховете си, а всеки ден да изчиствате това, което не сте трансформирали чрез любов и прошка. Молитвата, посещението в храм и водата са вашите лекарства. През 2018 година ще пътувате много у нас и по света, но винаги ще се връщате, обогатени с нови знания, опит и впечатления. Припряността в отношенията и работата през годината ще ви носи само негативи, за това бъдете умерени във всичко, намирайте подходящото място и време и живейте по-спокойно. Не изпреварвайте събитията, за да не изпуснете добрите си възможности. Осъзнаете ли това и успеете ли да балансирате енергиите си, ви очаква една успешна във всяко отношение 2018 година. Ценете високо своя труд и не се поддавайте на уговорки за бързи печалби, защото вероятността да ви измамят е съвсем реална, и това ще ви върне в началото.

Заради проявената ви отговорност и старание в работата и в отношенията ви на работното място и в обкръжението ви, през 2018 година няма да ви липсва подкрепа, ще се радвате на уважение и популярност. Ще запазите и градите и занапред своя добър имидж, ако се пазите от интриги и конфликти. С увереността си ще отблъснете всеки опит да бъдете въвлечени в скандали и агресивни прояви, а в случаите, когато се двоумите, е най-добре да се вслушате в своя вътрешен глас. Най-точните и верни отговори ще ги получавате от своята интуиция, за това по-малко се доверявайте на доброжелатели, пък били те и сред най-близкото ви обкръжение. По отношение на здравето ви е добре сами да си налагате самоконтрол, да живеете по-спокойно и да не допускате крайности в живота си. Емоционалността ви през януари и септември ще бъде в пъти повече от обичайното ви състояние, за това си наложете повече смирение и спокойно приемане на критиката по ваш адрес. Гледайте философски на нея, за да извлечете ценното за себе си, без да се обяснявате излишно на никого. Ще се справите с трудностите през април, каквото и да ви струва това, а през останалото време с разумни действия ще печелите битките си. Запознанствата и пътуванията през март, май и декември ще ви носят хубаво настроение и създават предпоставки за романтична обвързаност, съвместен бизнес и нови приятелства.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП