Вторник, 7 Февруари 2023
Водолей

Годишен хороскоп
2015

11220

Въпреки че финансовото ви положение ще се стабилизира, ще имате доста други проблеми, за които да мислите. Пазете от мошеници и от обещания за бързи печалби. Не се впускайте сляпо и необмислено към всяка бизнес идея, която ви подхвърлят.В личен план ще се радвате на стабилно семейство. Възможни са и нови попълнения във фамилията, или на нова връзка. Най-благоприятните периоди за брак са до 16 юли. Обърнете внимание на нови финансови начинания след 26 октомври.В духовен план ви предстои израстване, затова слушайте интуицията си. Тези от вас, които са си поставили амбициозни цели могат да работят за реализирането им. 2015 за вас е годината за социален възход и нови познанства. Ще имате кратки периоди на самота и изолация в края на годината, но те няма да повлияят на общото ви състояние. Щастливото ви число е 23, а най-неподходящото за вас 17.

Бизнес и финанси

Склонността ви да харчите твърде много, тази година ще се наложи да бъде овладяна. През 2015 ще ви се наложи да изразходвате повече време и енергия, за да постигнете целите си. Липсата на ентусиазъм в работата ще ви се отрази и на работния ритъм. Тази година ще ви се наложи да поработите не просто за удоволствие, а за да печелите пари. И ще прекарате доста дълго време на работното място. Срещите с подходящи хора могат да повлияят положително на работния ви ритъм. Ръст в кариерата ви ще има в средата на годината.Във финансово отношение Водолеите почти няма да имат никакви проблеми. Въпреки че няма да работите с особено удоволствие, ще печелите наистина добре. Инвестирайте разумно печалбите си и не се поддавайте на желанието да харчите повече пари за лукс и развлечения. Но направените сега инвестиции ще ви донесат наистина стабилни доходи. 2015 година е печеливша за водолея, но му предстоят и трудни моменти. В края на годината се пригответе за неочаквани проблеми, които може да се отразят зле на бюджета ви.

Семейство и любов

В личен план 2015 се очертава също натоварена за представителите на зодия Водолей. Заради многобройните ангажименти ще ви се наложи да жертвате доста време далеч от семейството. Въоръжете се с търпение и успокойте близките си, че това няма да бъде вечно. Най-трудно ще ви бъде през февруари и март, но към средата на годината ще имате възможност да отделите малко време и за любимите си хора. Една ваканция ще се отрази благотворно на семейните отношения и определено ще смекчи сърцето на половинката ви. Подобно е положението и с необвързаните представители родени под знака на Водолея. 2015 година не е подходяща за впускане в сериозни връзки или планиране на брак, затова пък няма да страдате от липса на внимание.Дамите Водолеи е добре да внимават. Ако избирате нов партньор насочете се към Козирог, Телец или Везни. Що се отнася до мъжете Водолеи от вас зависи дали искате спокойствие или динамика – ако търсите идилична и спокойна връзка, насочете се към скромните Деви и тихите Раци, а ако си мечтаете за приключения Лъв и Стрелец са вашите дами.

Здраве

В здравословен план представителите на зодия Водолей трябва да бъдат особено внимателни. Пазете се от простудни заболявания, стрес на работното място и вредата от безсънието. Възможни са леки пристъпи на депресия заради проблеми в работата, както и проблеми в сърдечната област. Спете повече, хранете се здравословно и наблягайте на по-леките меса. При удобен случай се разходете до планината, като морето поне засега е забранена територия за вас.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-