Събота, 20 Април 2024
Везни

Годишен хороскоп
2020

14577

Годишен хороскоп - Зодия Везни - 2020 година

Хората, родени под знака на Везни, се управляват от Венера, която ги дарява с една деликатна и чувствителна личност. За тях е важно да изразяват себе си чрез изкуството, било то танцуване, рисуване, мода или музика. Хороскопът за 2020г. предрича на Везните година, изпълнена с емоционални преживявания, както положителни, така и отрицателни, причината за които е разположението на Сатурн в Рак.

През първите месеци на 2020 г. вашите преживявания ще се задълбочат, но този път, за съжаление, по негативен начин. Под влиянието на Сатурн в Козирог, ще се притеснявате да се провалите или да бъдете отхвърлени; това може да ви доведе дори и до депресия. В тези моменти е важно да осъзнаете, че няма от какво да се страхувате, защото грешките ни помагат да растем и да се самоусъвършенстваме.

През пролетта Везните ще имат много по-благоприятен период. Трябва да се възползвате от възможността за укрепване на семейните отношения. В този период, особено през март, вашият хороскоп ще благоприятства любовта. Ако мислите за обвързване или създаване на брак, сега е времето да предприемете необходимите стъпки.

С настъпването на лятото, звездите ще ви донесат няколко предложения за работа, а може би дори и повишение. Сега Везните трябва наистина да се съсредоточат върху кариерата си и да помислят за инвестиране на спестяванията си, ако имат намерението да го направят. Обикновено избягвате прибързаните решения, което е добро качество. Сега обаче това може да ви се отрази негативно. Затова помислете внимателно за възможните промени и се консултирайте с човек, на когото имате пълно доверие.

От септември до края на годината, материалните неща няма да ви се струват важни. Ще предпочитате дейности, в които можете да вложите сърцето и душата си. Хороскопът ви съветва да не се насилвате в нищо. Няма нищо лошо в това, да си останете вкъщи и да оставите въображението си да се развихри, потапяйки се в някакъв креативен творчески процес, вместо да излизате навън с приятели.

През цялата 2020 година ще имате моменти, които ще ви накарат да почувствате, че не можете да контролирате емоциите си. Не забравяйте, че можете да предотвратите това чрез практикуването на дейности като йога или медитация. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!