Събота, 31 Юли 2021
Везни

Годишен хороскоп
2018

20680

Годишен хороскоп - Зодия Везни - 2018 година

Представителите на знака Везни през 2018 година, както и през целия свой живот, трябва да се научат да правят избор и да намерят мярката между хармония и нерешителност, дипломатичност и страх от изразяване на личната си позиция. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? 

 

И това ще се повтаря непрекъснато, докато се научите сами да поемате риска от избора, без да пресмятате последиците. Намерете баланса между доброто и злото, като ги превърнете в градивна енергия, която да използвате разумно и без вреда за околните. Трудна задача, за изпълнението на която трябва да работите активно с любовта и прошката – към себе си и към другите. Ще преминете с успех през 2018 година, ако през първата й половина договорите условията на всичко, което бихте желали да постигнете, а през останала втора част работите активно за реализацията им и в частност за стабилизиране на финансите ви. Осъзнавайки мисията си, ще останете задълбочени и вглъбени в себе си, стремящи се към качествено изпълнение на целите си. Успоредно с това на моменти ще се поддавате на импулси, водещи към недобре обмислени действия в работата и в отношенията си. Прецизирайте детайлите във всичко, не се оставяйте на изкушения и не прибързвайте в нищо, умереността ще ви предпазва от грешки и провали. Когато се чувствате самотни, неразбрани и тъжни, не унивайте, а използвайте времето си за размишления, без да омаловажавате собствените си грешки и да търсите вината у другите. Професионалните ви успехи и постигната материална стабилизация, особено през втората половина на 2018 година са доказателство, че усвоявате правилно уроците си и вървите по своя си път.

За съжаление това може да е съпътствано от сблъсъци с хора, чието поле за изява съвпада с вашето. Силната конкуренция ще създава предпоставки за удари под кръста, но от сега е ясно, че няма да се радвате на пълно щастие, ако стигайки до върховете, забравите за онези, с чиято помощ сте успели. Не ставайте жертва на егото си и на високата си самооценка, и не живейте в заблуди по отношение на собствената си не заменимост, защото просто такива хора няма. Не го ли осъзнаете навреме, ще бъдете принудени да сменяте по-често работното си място, без да сте търсили такава промяна. Препоръките са да се освободите и по възможност да изключите от поведението си всяка прибързаност, недоглеждане и повърхностно отношение към детайлите, касаещи конкретните ви занимания, за да не ги проваляте, а с тях и себе си. Време е да осъзнаете, че желанието ви да властвате, най-вече в случаите, когато това не се очаква от позициите, които заемате, ще ви носи разочарования и провали. Ако от вас се очаква да взимате управленски решения, бъдете обективни и умерени, без да изразявате лично отношение и да критикувате на всяка цена, като форма на защита срещу инакомислещите, чиито забележки към вас често са основателни. В нищо не стигайте до крайности, за да не лишите едно за сметка на друго. В тази връзка не пренебрегвайте личните си, семейни и приятелски отношения, отдавайки предпочитание на професионалната кариера, бизнеса и материалната си осигуреност. Обратното ще ви постави в самоизолация и ще ви изпълва с душевна неудовлетвореност, която ще ви тласне към търсене на нова среда и създаване на нови познанства, които не е сигурно, че ще заменят успешно градените с години приятелства, но загубени по ваша вина.

Началото на 2018 година е с добри възможности за създаване на подходящите условия за материална осигуреност и инвестиции, от които бихте могли да печелите през цялата година, за това се мобилизирайте и работете активно. Повишената ви емоционалност през февруари, юни и октомври ще затруднява отношенията ви с колеги, партньори и в семейството, дразнейки се от всеки и всичко. И сами разбирате, че с подобно поведение не може да очаквате положителни развития, за това си направете сами изводи. Изявени професионални успехи ще имате през януари, март, май, юли, август, септември и ноември. Ще имате повече успех, ако сте търпеливи и тактични. Спазвайте поетите ангажименти и обещания, особено през август и септември, когато няма да липсват провокации, тласкащи ви към повърхностно отношение към отговорностите ви. Подходящите месеци за създаване на семейство са през март, май, август и ноември. Ще оставате доволни от пътуванията си през май и юли, обогатяващи ви не само с нови впечатления, но и с нови познанства, които е препоръчително да обмисляте добре, за да не влязат в живота ви хора, които могат да го объркат след време. В този случай слушайте повече сърцето си, отколкото разума, независимо, че някои около вас може да имат финансови облаги от новите ви познанства.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП