Четвъртък, 22 Април 2021
Везни

Годишен хороскоп
2018

20604

Годишен хороскоп - Зодия Везни - 2018 година

Представителите на знака Везни през 2018 година, както и през целия свой живот, трябва да се научат да правят избор и да намерят мярката между хармония и нерешителност, дипломатичност и страх от изразяване на личната си позиция. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? 

 

И това ще се повтаря непрекъснато, докато се научите сами да поемате риска от избора, без да пресмятате последиците. Намерете баланса между доброто и злото, като ги превърнете в градивна енергия, която да използвате разумно и без вреда за околните. Трудна задача, за изпълнението на която трябва да работите активно с любовта и прошката – към себе си и към другите. Ще преминете с успех през 2018 година, ако през първата й половина договорите условията на всичко, което бихте желали да постигнете, а през останала втора част работите активно за реализацията им и в частност за стабилизиране на финансите ви. Осъзнавайки мисията си, ще останете задълбочени и вглъбени в себе си, стремящи се към качествено изпълнение на целите си. Успоредно с това на моменти ще се поддавате на импулси, водещи към недобре обмислени действия в работата и в отношенията си. Прецизирайте детайлите във всичко, не се оставяйте на изкушения и не прибързвайте в нищо, умереността ще ви предпазва от грешки и провали. Когато се чувствате самотни, неразбрани и тъжни, не унивайте, а използвайте времето си за размишления, без да омаловажавате собствените си грешки и да търсите вината у другите. Професионалните ви успехи и постигната материална стабилизация, особено през втората половина на 2018 година са доказателство, че усвоявате правилно уроците си и вървите по своя си път.

За съжаление това може да е съпътствано от сблъсъци с хора, чието поле за изява съвпада с вашето. Силната конкуренция ще създава предпоставки за удари под кръста, но от сега е ясно, че няма да се радвате на пълно щастие, ако стигайки до върховете, забравите за онези, с чиято помощ сте успели. Не ставайте жертва на егото си и на високата си самооценка, и не живейте в заблуди по отношение на собствената си не заменимост, защото просто такива хора няма. Не го ли осъзнаете навреме, ще бъдете принудени да сменяте по-често работното си място, без да сте търсили такава промяна. Препоръките са да се освободите и по възможност да изключите от поведението си всяка прибързаност, недоглеждане и повърхностно отношение към детайлите, касаещи конкретните ви занимания, за да не ги проваляте, а с тях и себе си. Време е да осъзнаете, че желанието ви да властвате, най-вече в случаите, когато това не се очаква от позициите, които заемате, ще ви носи разочарования и провали. Ако от вас се очаква да взимате управленски решения, бъдете обективни и умерени, без да изразявате лично отношение и да критикувате на всяка цена, като форма на защита срещу инакомислещите, чиито забележки към вас често са основателни. В нищо не стигайте до крайности, за да не лишите едно за сметка на друго. В тази връзка не пренебрегвайте личните си, семейни и приятелски отношения, отдавайки предпочитание на професионалната кариера, бизнеса и материалната си осигуреност. Обратното ще ви постави в самоизолация и ще ви изпълва с душевна неудовлетвореност, която ще ви тласне към търсене на нова среда и създаване на нови познанства, които не е сигурно, че ще заменят успешно градените с години приятелства, но загубени по ваша вина.

Началото на 2018 година е с добри възможности за създаване на подходящите условия за материална осигуреност и инвестиции, от които бихте могли да печелите през цялата година, за това се мобилизирайте и работете активно. Повишената ви емоционалност през февруари, юни и октомври ще затруднява отношенията ви с колеги, партньори и в семейството, дразнейки се от всеки и всичко. И сами разбирате, че с подобно поведение не може да очаквате положителни развития, за това си направете сами изводи. Изявени професионални успехи ще имате през януари, март, май, юли, август, септември и ноември. Ще имате повече успех, ако сте търпеливи и тактични. Спазвайте поетите ангажименти и обещания, особено през август и септември, когато няма да липсват провокации, тласкащи ви към повърхностно отношение към отговорностите ви. Подходящите месеци за създаване на семейство са през март, май, август и ноември. Ще оставате доволни от пътуванията си през май и юли, обогатяващи ви не само с нови впечатления, но и с нови познанства, които е препоръчително да обмисляте добре, за да не влязат в живота ви хора, които могат да го объркат след време. В този случай слушайте повече сърцето си, отколкото разума, независимо, че някои около вас може да имат финансови облаги от новите ви познанства.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП