Събота, 3 Декември 2022
Везни

Годишен хороскоп
2017

64644

Годишен хороскоп - Зодия Везни - 2017 година

Динамичното начало на 2017 год. ще определя ритъма ви през първата половина на периода. Възможностите ви ще растат, а с тях и грешките. Най-често ще се чувствате неспокойни, неуравновесени, околните ще внасят безпокойство у вас, което ще затруднява решенията ви и намалява готовността ви да поемате риск и отговорности. Като следствие от това ви поведение е напълно възможно да зачестят споровете, а с тях делбите, разводите и разделите.
 
Това ще води до по-чести срещи с държавните органи, а някои ще прибягват и до съдебни дела. Ще намалите проблемите си, ако по-внимателно и детайлно се отнасяте към финансовото си и материално състояние. За да сте в добра физическа и психическа форма, обърнете повече внимание на здравето и начина ви на живот, като заложите на спорт, занимания с йога и културни развлечения. Занимаващите се с реклама, издателство, търговията с имоти и ценни книжа, туризъм ще сключат дългосрочни договори, някои от тях с чуждестранни партньори и ще имат добър бизнес. И през второто полугодие ще се запазят същите тенденции. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!
 
Ще имате повече удачни попадения в работата и в развитието си въобще, ако не се затваряте в себе си, а намерите пътя към същността си и дадете простор на богатата си душевност, която кой знае защо прикривате. Не отлагайте това, което може да направите за себе си сега. Анализирайте способностите си и си отговорете на въпроса какво искате да постигнете, какви са целите ви и пътищата за тяхната реализация. Прозренията ще ви подтикнат към важна промяна – в професионален, личен и творчески план. Ще ви дадат сили да се справите с отлагани и тъмни дела, показвайки на света широко скроената си природа, свободомислие и непреклонност да отстоявате себе си. Добросъвестни и критични, понякога стеснителни, но в същото време добросърдечни и гостоприемни, ще се отличавате с чувството си за вярност. Свободно ще изразявате литературните си и словесни умения, без да излагате на показ емоционалните си и физически наклонности. Под влиянието на Меркурий ще бъдете проницателни, улавящи нюансите и разликите, достатъчно прагматични и аналитични.
 
На практика се превръщате в своя най-голям критик, но и отношението ви към чуждите недостатъци няма да бъде по-щадящо. Личната ви самооценка често ще пречи на активността ви и на начина, по който приемате предизвикателствата. Това ще се проявява в трудно изразяване на чувствата, дори пред най-близките ви, колебания в стартиране на професионални и други задачи. Чувството ви за привързаност към нещо или някого ще ви кара да поемате отговорности, без да сте обвързани в интимна или друга връзка. Като хора на дълга, ще бъдете на мястото си, но не от обич, а като задължение. Не си налагайте прекалено много самоограничения, когато сърцето ви жадува за развлечения. Имате нужда от тях, за да успокоите нервите си, а ще се отразят добре и на имунитета ви. Едно събитие в началото на годината ще провокира промяната в живота ви. Не бързайте да се притеснявате, ако нещата се движат ускорено, всяко зло за добро.
 
Бъдете непоколебими да се разделите със старото и дайте път на новостите. Търсещите работа или в подготовка на важни документи да не разчитат на друг, активността ви ще бъде възнаградена, ако се заемете с това още след празниците. Със задоволство ще установите, че съществуващите прегради се махат, а с тях и неудобството да се обяснявате, да се извинявате и други неща, които предпочитате да не правите. Обществените изяви ще повишат популярността ви, откроявайки се с адекватно мислене и поведение. Интересното е, че през годината онези, които не одобряват действията ви по една или друга причина ще отпаднат от обкръжението ви. Ще бъде жалко, че губят приятелството ви, предвид отдадеността и покровителството ви, когато са имали нужда от тях. На свой ред и вие търсете приятелството на онези, които биха ви помогнали да преодолеете по-леко депресивните си състояния, каквито могат да се проявят както в началото на годината, така и в края й. Ще се радвате и ползвате от влиятелните си познанства.
 
Подкрепата им ще играе важна роля за реализация на плановете ви. Още в началото на годината творческите ви планове ще се разраснат с предоставените ви възможности за подписване на договори, някои от които с чуждестранни компании. Покажете най-доброто от себе си и ще успеете. За други периодът ще е интересен за сключване на брак. В служебен и личен план ще получите повече възможности за професионална реализация и ще направите най-добрия избор за себе си. Ще имате подходящите предложения, от които остава да се възползвате. За мнозина от вас периодът януари – март е финансово печеливш и с възможност за израстване в кариерата. Пролетта изчиствате някои неблагоприятните явления в живота ви, като се акцентирате върху финансови реализации. Професионалните ви ангажименти ще се увеличат, а с тях и успехите ви в бизнеса. Любовта ще ви изненада приятно. Служебните новости няма да ви заварят неподготвени.
 
Още през май ще мислите за покупка на имот или друга, по-голяма вещ за дома. С него започва и благоприятния ви период, което значи да действате по всички направления. Ще имате успехи, стига да довършвате делата си докрай. Шансовете ви в бизнеса се увеличават. Юни ще е изморителен, особено, ако сте надценили възможностите си. Прецизирайте деловите предложения, като се насочите към онези, които са най-близко до вас. Не разпилявайте силите си в много посоки. Юли е добър месец, като се изключат някои дребни нюанси, най-вероятно от правен характер. Времето е благоприятно за въвеждане на нови правила, промени и поемане на нови отговорности, които водят към просперитет. Ограничете харченето. През лятото ще сте подвластни на инерцията и ще ви бъде по-трудно да се освободите от въздействието на отминали хора и събития. Но няма да ви липсват средства, за да осигурите нуждата на семейството си, а и вашата от почивка. Септември е по-труден откъм решаване на финансови и лични въпроси, въпреки, че партньорът ви ще е склонен на компромиси. Октомври е сред най-добрите за вас. Ще стабилизирате професионалните си позиции, а също и финансите.
 
Отношенията в семейството се подобряват и това се отразява на активността ви. Ще се чувствате в стихията си и без усилия ще се преборите с опонентите си. През ноември бъдете особено бдителни при работа с пари. Тогава рисковете от провал са най-големи, особено, ако се поддадете на нечие пагубно внушение или изкушение. Ще се засилят измамите, пазете личните си вещи, дома и придобивките си. Краят на годината е характерен с изяви в сферата на образованието, науката и повишаване на квалификацията ви. Пътуванията за удоволствие ще ви донесат очакваното. Добре ще ви се отразят спорта, движението, излетите сред природата. Работете повече за възстановяване на изгубената си енергия. В любовта е добре да проявите лоялност. С представители на Риби, Скорпион и Рак ще се чувствате комфортно и ще намирате удоволствие в блестящата външност на партньора ви. Дори и да се различавате във възгледите си за живота, и двамата ще се вълнувате от красотата, успеха и властта. Сексуалната ви връзка ще изисква повече, но сте готови на всичко, за да я имате. Във връзката ви с Козирог, Близнаци и Телец ще чувствате най-вече нужда от повече свобода. Желанието им да ви обвържат и направят зависими ви задушава, което ще може да пробуди нездрави мисли и невъзможност да проявите сексуалните си потребности. Връзката с Овен, Лъв или Скорпион ще ви донесе много еротична наслада и незабравими преживявания, стига да сте готови да приемете този властен, загадъчен и ненаситен партньор. Често ще искат от вас повече, отколкото сте в състояние да им дадете, но и ще има какво да вземете.
 
Критични периоди за вас през годината ще бъда: 23 – 26 януари, 20 – 22 февруари, 19 – 21 март, 16 – 18 април, 13 – 15 май, 9 – 12 юни, 7 – 9 юли, 3 – 5 и 3- - 31 август, 27 – 29 септември, 24 – 26 октомври, 21 – 23 ноември, 18 – 20 декември, когато следва да сте особено внимателни, като избягвате допълнително натоварване и проблеми. В началото на годината е възможно леко влошаване на здравословното състояние при много от вас. Ще зачестят оплакванията ви от синузит, ставни заболявания, хемороиди, разширени вени. През септември – декември са възможни пристъпи от главоболие, гадене и повръщане със симптоми на мигрена. Пазете се от травми и се въздържайте да вземате страна в конфликти, както и да предизвиквате такива, поради това, че често ще се чувствате психически пренапрегнати и раздразнителни.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП