Събота, 10 Декември 2022
Везни

Годишен хороскоп
2015

11777

Винаги балансираните и спокойни Везни през 2015 ще бъдат здраво разтърсени. Неочаквани обрати ще съпътстват ежедневието ви. Оставете всичко, което няма да ви носи ползи и успехи през новата година. Посветете се единствено на неща, които ще ви бъдат полезни в дългосрочен план. 2015 е идеална за промени, като също така ви очакват много нови запознанства със съмишленици. Рискувайте, без да се колебаете, и бъдете оптимисти за всяко ново начинание, което започнете. Силните ви месеци са февруари, май, септември. Бъдете внимателни през октомври, ноември и декември. Възход на личните отношения ще има през пролетта.Пътувания за удоволствия най-добре си позволете в началото на септември. Въздържайте се да давате пари в края на годината, а ако планирате нови начинания започнете ги през второто тримесечие на 2015. Не се захващайте с нищо на 10 число от месеца. Щастливото ви число е 15.

Бизнес и финанси

Септември, октомври и ноември са месеците, в които ще имате възможност наистина да правите пари. През първата половина от 2015 е добре да се посветите на пътешествия, романтика и развлечения. Истински възможности за успехи в кариерата ще получите едва през октомври. След 26 октомври всичките ви начинания ще започнат да се реализират. Влагайте парите си разумно, и в сигурни инвестиции като злато, бижута, картини и предмети на изкуствата. Ще имате възможност да участвате и в реализирането на перспективни бизнес начинания.. Най-подходящия период за финансови операции са от 11 септември до 8-ми октомври. 26 октомври и 22 ноември са ключови дати за бизнеса ви. Ще станете по-влиятелни, ще имате възможности за пътуване в чужбина. Проектите, които работите, ще приключат успешно.

Семейство и любов

Венера определено е в стихията си през 2015 година за зодия Везни. Любовта просто ще витае във въздуха около вас. Още с първите месеци, свободните представители на зодията ще имат романтични връзки. Отдайте се на любовта. През март старо приятелство ще завърши с романс.Свободните представители на зодия Везни, които търсят промени и разнообразие, през месец март ще имат възможност да осъществят нови познанства. През април са възможни тъмни облаци, които ще повлияят на отношенията с партньора ви. Май месец е идеален за романтични пътешествия. Или поне първата му половина. Идеално време за романтична ваканция е юли.За влюбените Везни, които мечтаят за сватба, идеалното време за брак е началото на август. Планирайте меден месец зад граница, особено ако сте избрали за брачен партньор Лъв, Козирог, Стрелец или Овен. До края на годината няма да имате възможност за нови пътешествия дори и на малки разстояния. За сметка на това около Нова година можете да си позволите да изненадате половинката си с екзотична ваканция.

Здраве

Битка с килограмите, с лошото настроение и понижен жизнен тонус са основните проблеми, с които ще се наложи да се справят Везните през 2015. Забравете за калоричните храни, както и за цигарите. Посетете обезателно лекар, ако получите проблеми с дихателната система. Наблегнете на зелените храни, пийте повече магнезий и желязо. Чия и киноа ще ви помогнат да пречистите организма си и да поддържате висок жизнения си тонус. Пазете се от простудни заболявания, които могат да се усложнят. Март и април се очертават като идеален момент за ваканция, затова в този период се отдайте на отдих и почивка. При всеки удобен случай се откъсвайте от натоварената атмосфера в града.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП