Петък, 1 Декември 2023
Телец

Годишен хороскоп
2021

4473

Годишен хороскоп - Зодия Телец - 2021 година

2021 година няма да е най-леката ви година в този живот, но предвид изпитанията ви до тук - ще се справите. Често ще се оказвате главното действащо лице в събитийността около вас и проблеми няма да липсват. По различни причини ще се оказвате от губещата страна на прекъснати или неизпълнени договори и сделки. Възможни са провали във финансови и икономически начинания, които ще водят до загуби на средства, приятелства и какво ли още не. Към тях могат да се добавят още и партньорства, разводи, раздели, загуба на позиции и авторитет. Не проявявайте своенравност, вслушвайте се в съветите на приятелите си, които ще се опитат да ви вразумят и помогнат. Не бъдете нехайни и недисциплинирани, за да не си навредите сами.

  Ще може да разчитате на късмета си около април и до средата на май, чрез който да спечелите от нещо. Възползвайте се максимално. Като цяло се нуждаете от самостоятелност, каквато всъщност не ви липсва и до сега, решителност, и най-вече освобождаване от ненужни неща. Ако успеете да преодолеете физически и психически тревожните си моменти, ще излезете по-силни и ще запазите целеустремеността си за дълъг период напред. Има няколко неща, които, ако ги спазвате, ще имате безусловни успехи и това са да бъдете честни, толерантни, и като не изтъквате недостатъците на другите на всяка цена. Добре е за знаете, че и да печелите доверие, ласкателство, вярност или финансова отплата, за всичко, което получавате трябва да давате. Ще заемате ролята на водачи или най-малкото ще бъдете забелязани в сфери, които изискват дисциплина, оригиналност, качество и високи стандарти. Творческите ви способности, новаторски и организационни умения ви правят неоценими в изпълнението на всичко важно, което предстои да се случи. Екипната работа ще ви се отдава, но няма да бъде по вкуса на всички ви, предвид на това, че по-трудно приемате заповеди

  По много обществени, политически, професионални и лични въпроси ще имате реалните възможности да усетите силата на момента, като насочите енергията си в правилната посока. Важно е да изберете подходящите хора, на които да може да се опрете. Не се ангажирайте с целия товар, разпределете ролите, като оставите за себе си водещата. Не отказвайте съвместни действия и насърчавайте инициативността на обкръжението си, вярвайте в способностите им, като им позволявате да се развиват. Силата ви ще се прояви в много посоки, но и враговете ви няма да останат безучастни. Обърнете специално внимание на въпроси, свързани с недвижимост, грижете се за изправността на документите си и търсете съвети на специалистите в бранша.

  През март се пригответе за битки, като не губите самообладание и действате с цялата си решителност в подходящия момент. Интуицията и сърцето, освен разума ще ви подскажат на кого може да се опрете в случай на нужда. Тайните ще бъдат разкрити, за това помислете преди да заложите на тях, могат да произтекат множество главоболия и трудности. С партньора и семейството си ще обсъждате идеи за пътуване, смяна на местоживеене или работа. Възможни са генерални промени.

  В много отношения проблемите ви са следствие от липсата на любов в живота ви, което всъщност е проблем на всички нас. Колкото по-навреме проумеем, че без любовта на близките си, на партньора и децата, на хората около нас трудно се живее, толкова по-добре. Всяко неразбиране води до отчуждаване, липса на средства и големи разходи. Но, ако носите любовта в сърцето си, проявленията й ще направят къщата ви пълна, а живота ви хубав.

  Времето през април и май ще използвате за решаване на натрупаните си проблеми, вземайки нови и надявам се верни решения. Ще се засилят деловите ви и търговски контакти, леченията ще са успешни. Работете за отпадане на ограниченията ви в интимен план, като открито споделяте с партньора си всичко, което ви създава притеснение. Пътуванията ще са полезни, особено, ако са свързани с посещение на роднини, във връзка с имотни въпроси и уреждане на финансови отношения. Последното изисква да преосмислите поведението си, като не оставяте впечатление за използвани манипулативни похвати. Следвайте законността и бъдете коректни, за да не понесете загуби и санкции. Лъжите ви ще бъдат разкрити.

  Юни е благодатен за работа, независимо дали работите за себе си или за други хора. Активността ви ще бъде възнаградена, името ви ще стане популярно и ще се стабилизирате финансово. Приемете като бонуси юридически и емоционални улеснения, каквито няма да липсват и чрез които ще напредвате по-бързо в уреждане на личните си въпроси. Търсещите работа ще имат шанс да намерят подходящата за тях. Вслушвайте се по-често в интуицията си и следвайте съветите на близките си. Разграничаването ви от нечии неправомерни действия ще ви предпази от грешки и нежелани последствия. Не правете компромиси със съвестта и морал си, за да не съжалявате горчиво. Не компенсирайте качеството в живота ви с количество от съмнително естество.

  През лятото заложете на контактите си, които ще ви изведат до по-добри нива. Ще постигате взаимно – изгодни договорености за бизнеса и в други, интересуващи ви направления. Обърнете внимание на поведението си, бъдете по-дружелюбни и уважителни към хората, които обичате и с които общувате.

  До средата на октомври привършете големите си проекти, като проявите по-голяма настойчивост за реализацията им. Трудностите ще преодолявате с подкрепата на приятели и хора, заинтересовани от финансовите ви постижения. Категоричността ви при отстояване на решенията ще определя и последващата ви заетост. За някои се очертава нова любов, която ще промени и социалния ви статус, предвид промяната в семейното ви положение.

  До края на годината ще продължите с промените започнати през есента. Ще работите и за подобряване на професионалното си и финансово положение, повишаване на квалификацията ви. Възможностите ви в бизнеса се увеличават. Пътуванията ще са успешни. Завишете самоконтрола си, за да не разрушите основите, върху които стоите в деловия или в личния си живот.

  През годината ще намерите за предизвикателно общуването си с представители на знаците Овен, Стрелец и Лъв. Връзката ви може да предизвика конфликти и страсти, кризи и драми, но ще се забавлявате подобаващо. С желанието си да властвате може да ги изкарате извън нерви от една страна, а от друга - постоянният ви страх да не изгубите свободата си може да ги подтикне към решения за раздяла с вас.

  Във връзката ви с представители на Водолей, Телец или Скорпион ще постигнете пълноценно изживяване, но за да бъде тя дълготрайна е нужно да погледнете отвъд сексуалните си желания.

  С представители от знаците Козирог, Близнаци или Дева ще откриете нов подход към чувственото и секса, заинтригуващ ви с разкрепостено мислене и поведение.

Критични периоди за вас през годината ще бъдат през: 26 – 28 януари, 22 – 24 февруари, 21 – 23 март, 18 – 20 април, 15 – 17 май, 12 – 14 юни, 9 – 11 юли, 5 – 7 август, 1-3 и 29 – 30 септември, 26 – 28 октомври, 23 – 25 ноември, 20 – 22 декември, когато е задължително да сте с повишено внимание към здравето си и всичко, което мислите и правите.

  Влажността на въздуха ще се отразява неблагоприятно на възпалителните и дегенеративни ставни заболявания. Оплакванията при хипертониците ще зачестяват, както и при страдащите от сенна хрема и алергия.

  През май - септември ще се чувствате относително по-добре, въпреки, че е възможно магнитните бури да повишат раздразнителността и главоболието ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!