Петък, 19 Април 2024
Телец

Годишен хороскоп
2018

22784

Годишен хороскоп - Зодия Телец - 2018 година

През 2018 година, ще търсите баланс между сетивните удоволствия и лутането на неудовлетворената ви душа, докато осъзнаете, че трябва да се насочите не навън, към другите, а навътре, към себе си. 

Усетът ви за хармония и красота трябва да се разпростре не само по отношение на формата, но и върху съдържанието. Променяйки акцента и гледната точка, вие ще успявате пълноценно да изявите своите дарби и успоредно с това да се стабилизирате материално. Проявеното ви постоянство през 2018 година ще ви гарантира успехи в професионалните и любовни отношения. Като ценители на красивото и благодарение на проникновеното ви виждане, ще го откривате навсякъде покрай вас, съумявайки да му се насладите без остатък. За съжаление няма да липсват и разочарования, породени най-вече от обвързването ви с неподходящи хора, които може да създават проблеми в живота ви. Очевидно търпението ви по отношение на тях е стигнало своя връх и без съжаление ще пристъпите към раздяла, без да отчитате ефекта от поведението си, което може да се определи от някои като нетактично и грубо. Имате своето извинение и оправдание заради огорчението и обидите, които сте понасяли дълго, за това и категоричността на решението ви за тази раздяла не търпи коментар.

В същото време ще се стремите към повече спокойствие в семейството и дома, което ще бъде приветствано от близките ви, независимо, че не винаги ще ви се отдава много лесно. До април нещата ви ще се подреждат добре и ще успеете да възстановите отношенията си с хора, на които държите, но сте прекъснали връзката си. След това, някак с променено мислене и нагласа, ще се впуснете да осъществявате промени в живота си, започвайки от обкръжението си. Не се заблуждавайте, че може да промените мисленето на някого, по скоро ще промените своето. Препоръките са да подбирате правилно новите хора в живота си, за да не си създадете сами проблеми, допускайки ласкатели и меркантилни типове, които могат да ви нанесат непоправими беди. Вслушвайки се в градивната критика на близките ви, със сигурност ще се предпазите от грешки. Потиснете егото си и не проявявайте излишна амбиция на всяка цена да постигнете намеренията си. Често появяващите се пред вас препятствия идват да ви предпазят от далеч по-сериозни проблеми. Иска се мъдрост да го прозрете и колкото по-навреме стане това, толкова по-малко загуби ще имате. През 2018 година е от съществена важност за вас да градите само положителна карма. Научете се да правите избор на истинските приоритети в живота си. Изяснете си какво искате за себе си и го проектирайте в отношенията си към колеги, приятели и роднини.

Помислете какво не искате да ви се случва и не постъпвайте така и с другите. Не използвайте стари разочарования като повод за отлагане на решения или избори. Като част от енергиите на Вселената, давайте и получавайте, обичайте и ще ви обичат, за да следвате най-добрия сценарий за себе си. Нуждаейки се от повече лична свобода, ограниченията през 2018 година ще ви действат потискащо, но в потвърждение на казаното по-горе, и предпазващо. Наложете си повече постоянство във всички си активни проявления, за да стане успехът ваш постоянен спътник. В здравословен план не сте застрашени от сериозни неразположения, което съвсем не значи, че сте застраховани от простуди през студените месеци на годината, а също и през лятото, ако сте неблагоразумни и не се щадите от вирусите. Предлагайте подкрепата си в разумни граници, без да стигате до изтощение и крайности, защото това е във ваша вреда. Чувствителността ви през юни може да стане причина за влошаване на отношения с роднини, колеги и началници, което е по силите ви да бъде избегнато. Преди края на годината, търсещите своята половинка имат реален шанс да я срещнат, и това ще ги направи щастливи.