Понеделник, 2 Август 2021
Телец

Годишен хороскоп
2017

72266

Годишен хороскоп - Зодия Телец - 2017 година

Измежду щастливците на зодиака сте, стига да съумеете правилно да изиграете картите си през 2017 година. Най-важното проявление за вас ще е в мисленето и разбиранията ви за живота. Може да се каже, че онези, които преживеят своето еволюционно развитие ще посрещнат подготвени бъдещето. Израстването ще ви доближи до нови хоризонти, повярвали и осъзнали силата на мисълта си. По нов начин ще погледнете на света около вас, ще отриете нови хора, близки по дух и разбиране, и ще преоткриете истинските си приятели.
 
Всичко това ще се отрази на бита и ежедневието ви в положителна посока, превръщайки невъзможното във възможно. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!
 
Изненадите ще следват във всички посоки, но най-вече мечтите ви. Казаното до тук съвсем не означава липсата на затруднения, част от които финансови, конфликти и проблеми, но като истински мъдреци ще извлечете ползата от тях за себе си. Късметът ще ви съпътства, силно изявен при хората на изкуството и творците. Успехи ще имат и занимаващите си с бизнес, посредническа дейност, търговия и финанси. Особено в сферата на финансите ще бъдете в стихията си. Най-успешните дни за родените през първа декада ще бъдат през февруари до 10 април, май, 10 – 31 юли, 26 август – 17 октомври и декември. Родените през втора декада ще имат безспорен късмет през април, май, септември, октомври, декември. Родените през трета декада ще отбележат най-големите си успехи около средата на юни и през декември. В случай, че се почувствате изоставени и без липса на перспектива, защото и това е възможно, не губете кураж и вяра в себе си.
 
Подхождайте спокойно и аналитично към проблемите и ще намирате по-лесно решение за всичко, което ви измъчва. Така, както може да бъдете великодушни и общителни, сте в състояние да се покажете и твърдоглави, неумолими и стигащи до крайност в поведението си. Заетостта често ще пречи на прозорливостта ви да откривате нови възможности, нещо, върху което трябва да поработите. В началото на годината е възможно да почувствате тежестта от липсата на пари и други перспективи, което да създаде объркване в мислите ви. Не се натоварвайте с нови задачи, използвайте времето за почивка и размисъл, така ще съберете сили за по-следващи активни действия. Затрудненията ви ще са най-общото казано до края на март, причина за което може да бъдете и самите вие. Ще си спестите грешки и заблуди, ако сами си вършите работата, бъдете прецизни и взискателни, нещо, което надявам се, няма да ви затрудни. През април идва вашето време и тогава ще бъдете в стихията си. Няма да ви липсват пари и всичко, което определяте като важно за вас. За тогава планирайте големите си проекти, дълги пътувания и приоритети, свързани със семейството и дома ви.
 
Връщане на заеми и дългове направете през май. Спазвайте обещанията си и просто следвайте задълженията си, за да не влизате в противоречия и конфликти със семейството, колегите и партньорите си. Заложете на проучвателната си работа в бизнеса и в начинанията, които предвиждате, за да си спестите пари, време и разочарования. Самотните ще срещнат през юни своята половинка, очакваната любов или просто разбиране. Това ще ви направи по-убедителни, когато уговаряте сделки, търсите подкрепа или предприемате нещо ново. Ще решавате юридически спорове и имотни сделки, уповавайки се на факти, опит и възможности. Освен това ще се възползвате от пасивността на конкурентите, враговете, а защо не и на приятелите ви. Използвайте активността си и за да сте полезни на някой, изпаднал в нужда или друго, непродуктивно състояние. Бъдете подготвени за активна работа през август, когато отговорностите ви ще нараснат неимоверно. Стремете се да сте премерени и точни, за да не нарушите баланса в живота си и в природата.
 
Грижете се за себе си, за да ви стигне енергията и за онези, с които сте обвързани. Но не бъдете прекалено много претенциозни, ще се наложи да се съобразявате и с изискванията на другите. Светът не започва и не свършва с вас, както и с всеки друг. Особено внимателни бъдете след 1 септември, когато периодът крие рискове от раздели и загуби. През октомври ще се радвате на приятни изненади, които идват като отговор на разбирането ви, работата и активната ви дейност. Произтичащите от това развития ще са за дълго, но всичко ще зависи от вас. Вслушвайте се в интуицията си, но не рискувайте излишно. Късметът е възможен, в случай, че сте се погрижили за всичко предварително. Промените през ноември могат да ви насочат към нов път. Не пренебрегвайте ценните за вас хора и възможности. Краят на периода ще се характеризира със стабилизация на бизнеса, финансите и професионалната ви реализация, което ще повиши и отговорностите ви. Нечия подкрепа ще се окаже безценна за вас.
 
Критичните ви дни през годината ще бъдат: 13 – 15 януари, 9 – 11 февруари, 8 – 11 март, 4 – 7 април, 2 и 29 – 31 май, 25 – 28 юни, 23 – 25 юли, 19 – 22 август, 15 – 18 септември, 13 – 15 октомври, 9 – 11 ноември, 6 – 9 декември, когато следва да сте внимателни при шофиране, без крайности в мисленето и поведението си. Тогава и рискът от простуди и инфекциозни заболявания е повишен. Най-голяма наслада в любовта и секса ще ви носят връзките с Дева, Везни и Лъв. На приливи и отливи ще са отношенията ви с представителите на Козирог, Близнаци и Овен, с които силно ще се привличате и отблъсквате. Със Стрелец, Рак или Везна са възможни крайности в отношенията, без това да ви създава особен стрес. Във всички случаи интимния ви живот ще е наситен с очаквания и емоционални изживявания, от които остават спомени. В здравословен план са възможни оплаквания от ставите, от хрема, високо кръвно, сърдечни неразположения, мигрена и язва. Препоръчителни са подходящи диети и природосъобразен начин на живот, да се избягват големи физически и нервно – психически натоварвания.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП