Петък, 14 Август 2020
Телец

Годишен хороскоп
2015

11177

Ще ви се налага да взимате много трудни решения, да се изправите пред множество изпитания, не само в професионален, но и в личен план. Предстоят ви месеци на усилен труд, но в края на годината, всичко, което сте започнали ще ви донесе успех. В личен план ще преживеете много сътресения заради сблъсъка на Марс и Венера.През първата половина на 2015 г ще ви се наложи да забавите ритъма и темпото в ежедневието ви, дори ще ви се иска да останете в това състояние на покой завинаги. Не забравяйте да се възползвате от предоставената ви възможност и да се отпуснете, да предприемете пътуване до някой курорт или из провинцията. Иначе казано–навсякъде, където можете да бъдете далеч от града.

Бизнес и финанси

Представителите на зодия Телец тази година няма да се радват на особени финансови успехи. Въпреки огромните ви усилия в тази насока няма са постигнете особени резултати. Особено трудни за вас в професионален план ще бъдат първите осем месеца от годината, но не губете надежда–има светлина в тунела. Промяна в кариерата и във финансовото ви състояние се очакват през септември. Тогава ще успеете да разрешите успешно всички въпроси свързани с финанси и печалба. В края на октомври кариерата ви ще започне да бележи възход, а до края на декември ще получите така желаното повишение.Ако планирате покупка на нов имот, по никакъв повод не взимайте кредит и се въздържайте да давате заеми. Трудностите, които ви очакват ще намалеят едва в края на годината, затова планирайте покупка на нов дом или ново начинание за началото на 2016. Не започвайте нищо на 13-то число от месеца. То няма да бъде печелившо за вас.

Любов и семейство

В любовта Телецът ще бъде по-успешен отколкото в професионален план. Първите осем месеца от годината няма да са особено щастливи и на любовния фронт, но можете да преодолеете разногласията с половинката си с много търпение и като прекарвате повече време с близките си. От края на август до края на годината ще се радвате на идилично спокойствие.Свободните телци от друга страна не бива да се впускат необмислени нови връзки и афери. Дамите Телци е добре да внимават с представителите на зодиите Лъв и Близнаци, тъй като не са изключени любовни разочарования от връзките ви с тях. Също така е най-добре да се въздържате от по-агресивни ухажвания и дадете шанс на партньора си да ви опознае, преди да пристъпите към по-сериозни планове за съвместно бъдеще. Мъжете представители на зодия Телец от друга страна ще трябва да положат повече усилия, за да укрепят връзката си. Ако партньорката ви се чувства отегчена от вас изненадайте я с романтична почивка.Тези от представителите на зодиака, които все още търсят своята половинка, могат да опитат щастието си с представители на зодиите Дева, Скорпион, Риби и Рак.

Здраве

През 2015 година на представителите на зодия Телец ще им се наложи да се откажат от някои вредни удоволствия. Обърнете внимание на здравето си. Намалете темпото на работа и се отдавайте на повече почивки сред природата. Не позволявайте на ината и упоритостта ви да вземат връх и не работете срещу себе си. Пазете се от простудни заболявания, внимавайте с храната и не на последно място – обърнете внимание на теглото си.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП