Събота, 20 Април 2024
Стрелец

Годишен хороскоп
2021

9775

Годишен хороскоп - Зодия Стрелец - 2021 година

За представителите на вашия знак 2021 година ще е белязана с върхове в професионално и финансово отношение, което няма как да не ви радва. Но не всичко ще е плод на късмет, успехите ви ще са следствие преди всичко на вашата находчивост, реализация на смели идеи и оригиналност в мисленето и в поведението ви. Промените, които неминуемо ще засегнат и вас ще се отразят по различен начин на живота ви, от една страна ще ги следвате безусловно и в същото време вътрешно ще се бунтувате, ако логиката на събитията не съвпада със собствената ви такава. По свой начин ще изразявате презрението си към условностите, отхвърляйки авторитети и чужди претенции, с което неминуемо ще си създавате и врагове. Не сте от хората, които това би ги стреснало, така че, смело ще продължите напред, въпреки, че е разумно периодично да се вглеждате в себе си и обективно да назовавате и анализирате грешките и пропуските си, за да сте сигурни, че сте избрали вярната посока. Значимостта ви е неоспорим факт, но най-вече за вас самите, и по-малко за приближените ви, изключвайки семейството и роднините.

  Като истински реалисти, ще цените щастието и парите, към които няма да престанете да се стремите и през 2021 година. И ще ги имате, въпреки, че на моменти трудностите ще ви обезкуражават до степен да търсите нестандартни начини, чрез които да си набавите онова, което ви липсва. В очите на другите ще минавате за късметлии, с което ще привличате и завистта им, без да са наясно за празнината в душата ви и болката, която таите дълбоко в себе си.

  Превратностите на живота през 2021 година ще ви подложат на изпитания, а честата смяна на професии, емоционални увлечения, жилища и възгледи ще се отразява на психическата ви устойчивост и здраве. В тази връзка са възможни проблеми и задълбочаване на хронични страдания, което трябва да ви направи по-внимателни и отговорни към здравето ви. Не унивайте и не губете кураж, Съдбата ще ви компенсира щедро за всичките ви неволи. През годината ще имате своите забележителни успехи в социалната сфера, финансова стабилизация и професионални достижения.

  Възможна е промяна на местожителство, начина ви на живот или семейното ви положение, но всичко ще е за добро. Амбициозните ще постигнат целите си, радвайки се на признание и добри чувства към вас, което в известна степен ще ви удовлетвори. Увеличените ви доходи ще направят живота ви по-осигурен и спокоен. Заслуга за това ще има човек от обкръжението ви, но по необясними причини, стоящ в страни до сега от вас. Нещата обаче коренно ще се променят, и той ще се превърне във вашия най-ценен съветник и помощник, особено що се касае до кариерата, бизнеса и парите ви.

  Представители на знаците Везни, Скорпион, Водолей и Телец ще бъдат сред най-верните ви и лоялни партньори през 2021 година. Често търпението ви ще е подложено на изпитание и от умението ви да се владеете, да сте тактични, дипломатични и склонни на компромиси, но не като пренебрегвате принципите си, ще обръщате нещата в своя полза.

  През месеците февруари и ноември ще бъдете в най-добрата си форма и без да изпитвате непреодолими бариери ще постигате целите си. Заради опита, начетеността и достъпността ви, много хора ще търсят съветите ви, ще се чувствате полезни и обичани, което значи щастливи.

  В професионално отношение ще работите здраво и това ще покажат резултатите, особено през първата половина на периода, когато ще се утвърдите на работното място или в сферата, към която се стремите. Същия период се свързва и с избор, за някои особено важен, и ако той е правилен, то животът ви ще премине в друга плоскост, ставайки по-лек и осигурен. Последното съвсем не означава безделие, напротив. Ще реализирате сделки и ще имате солидни доходи.

  През летните месеци отново ще бъдете поставени пред избор, от който ще зависи не само работата ви, но и кариерата ви. Възможните промени ще се отразят на нагласата ви за работа, други ще я сменят с нова или ще се ориентирате към непозната ви до сега дейност или бизнес, поемайки риска да се впуснете в „дълбокото”. Препоръчително е да обмисляте добре делата си и в никакъв случай да не прибързвате. Проучете предварително условията, съпоставете с даденостите, отново премислете и чак тогава вземете решение.

  След август нещата ще се успокоят и с премерено темпо ще вървите по избрания от вас предишните месеци път. Ще имате добри представяния на проекти, ще бъдете оценени, повишени и финансово възнаградени.

  С други думи изборът ви на занимание през 2021 година, което да ви носи добри доходи съвсем няма да бъде лесен за вас. Познавайки природата ви, ще представляват интерес за вас занимания, които да ви привличат интелектуално, с възможност да създавате и развивате добри социални контакти, като особено внимание ще отделяте на обстановката, изискванията ви в това отношение са високи, и не на последно място средата. Възможни решения са в сферата на дизайна, проектирането, правото, дипломацията, трудовите отношения, но в качеството ви на съветник, изкуството, модата, стратегическото планиране, в образованието, екологията и дейности, свързани с контрола. С умението си да балансирате бихте могли да сте полезни в области като здравеопазване, където ще ви се предложат добри възможности.

  Заради умението ви да комуникирате на различни нива добре ще ви се отдава работата в екип, посредническата дейност и приобщаването на съмишленици към определена цел или кауза. Във всички случаи условията ви на работа ще определят трудоспособността и желанието ви да се развивате професионално, и ако те са трудни и неприемливи, то от сега е ясно, че ще се отрази на психиката и здравето ви.

  През годината, благодарение на своя усет, възможности и опит ще повишавате доходите си, и ако до сега сте изпитвали затруднения в материално отношение, то нещата ще се променят във ваша полза. За бизнесмените годината ще бъде успешна, доколкото това е съизмеримо с ръста на икономиката в страната, но няма да сте разочаровани. Търсете и се възползвайте от шанса си, бъдете смели и предприемчиви, но и не рискувайте необмислено. Успешен период за спечелване на проекти и конкурси са месеците април и май, а също и след средата на октомври. Разумно ще бъде да инвестирате в недвижими имоти, възползвайки се от понижението на цените.

  С желание и грижа за себе си ще следвате и личните си интереси през 2021 година, част от които са пътуванията ви. В тях сте в стихията си и с вещина ще организирате детайлите, свързани с тях, било за в чужбина или в страната. В стремежа си да се обогатявате и обновявате знанията и културата си, ще посещавате концерти, театри, изложби и опера, изпитвайки духовна наслада от преживяното

  Заниманията с изкуство ще ви носят чудесни мигове на отмора, особено в случаите, когато чрез тях разкривате дълбоко скрити свои таланти.

  С вродената си любознателност, богата култура и информираност ще печелите лесно приятелства и съмишленици, което ще повдига духа и самочувствието ви съвсем заслужено.

  В семейството обърнете повече внимание на партньора и на децата си, и в никакъв случай не пренебрегвайте задълженията си, за да не съжалявате. В началото на годината изяснете пред себе си всички въпроси, които ви създават притеснение, за да я започнете начисто. Затруднените взаимоотношения с партньора могат да бъдат решени, ако по-често се поставяте на негово място и му давате правото да има мнение по общи въпроси.

  Подвластни на зодията си, често сте подложени на две различни влияния, което създава дискомфорт не само у вас, но и в околните и подтиква партньора ви да пожелае за себе си повече свобода. Но не забравяйте, че след криза идва светъл период, осъзнавайки тази цикличност, ще спасите брака си, а връзката ви ще стане по-стабилна.

  За несемейните нещата стоят по-различно. Общото и в двата случая е силното ви усещане за независимост и свобода, което в очите на другите изглеждате като своенравни и трудни за разбиране хора. След период на опознаване нещата, разбира се, си идват по местата. За вас е важно да си отговорите на въпроса дали желаете сериозно обвързване или още сте привлечени от възможността да се съобразявате само със себе си. Проблемите и предизвикателствата пред вас ще са точно в съчетаване на свободата ви с отговорността ви към семейството.

  Стресът при много от вас ще се превърне в основна причина за здравословните ви проблеми, изразяващ се най-често в стомашни болки. В такива случаи близостта и подкрепата на семейството и любимите ви хора ще свърши чудеса за вас, стига да им позволите. При дамите мамологичните и гинекологични прегледи просто са задължителни, не подценявайте профилактиката. Спорт и повече движение, за да се предпазите от депресии и мрачни мисли.

..Пазете се от простуди и грипни състояния, защото могат да се окажат начало на нещо сериозно, за това взимайте повече витамини и не допускайте преохлаждане на организма през зимните месеци.

  Като цяло ще се радвате на късмет през 2021 година, но няма да сте безучастни и сами ще създавате предпоставки за успехи. Придавайте значение на важните неща, като здравето, семейството, децата и партньора ви, за да има с кого да споделяте и да живеете в мир със себе си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!