×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 17 Януари 2018
Стрелец

Годишен хороскоп
2018

5042

Годишен хороскоп - Зодия Стрелец - 2018 година

2018 година ще бъде успешна за вас, ако заложите на своето упорство, работа и коректност в отношенията си с обкръжението ви. През по-голямата част от периода ще бъдете под въздействие на емоциите, което често ще ви създава проблеми, особено през първата половина на годината, но най-вече през април и октомври. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Стрелец, както и подходящите решения за гривна!

Независимо от това шансът ви да успявате е реален, основавайки се на постигнатия до тук житейски и професионален опит. Сред основните ви уроци и мисия е да се научите да избирате приоритетите си, да ги степенувате и да правите избор в подходящия момент, като надмогнете егото си. Дарени сте с чар и обаяние, с голям потенциал за реализация, но от вас зависи как ще го използвате – дали в непрекъснати радости за тялото, сред суета и външен блясък, или ще съумеете да надмогнете преходността на славата и да откриете зад завесата на светското ежедневие тайната врата към истинските ценности на духа. Каквото и да решите, това ще бъде вашият избор сега. Всяка причина ще поражда следствие, което трябва да осмислите и да планирате новата си цел. Успехите ви през 2018 година ще зависят преди всичко от вас и вашите действия. По-малко се доверявайте на доброжелателите си, пък били те и сред висшите кръгове на обществото.

Разчитайте най-вече на разума, на усета ви за нещата и интуицията ви, които никога не са ви подвеждали. Проверката е висша форма на доверие, тази изпитана максима ще ви помогне да се предпазите от нелоялни партньори, колеги и подчинени. И запомнете, не бива да споделяте намеренията и плановете си, преди те да са станали вече факт. Занимаващите се с научна работа да бъдат по-внимателни и да пазят разработките си от конкуренти, за да не се похвали друг с техните постижения. През годината ще бъдете натоварени с работа, заради което отсъствието ви от дома няма да се приема добре от близките ви и са възможни конфликти. Необвързаните имат шанс да срещнат подходящия партньор и да се задомят. Проявената ви отговорност, активност и в същото време умереност ще ви носят успехи в деловите и професионални начинания през януари, февруари, март, юли, август и октомври.

Април и декември ще бъдат трудни и ще ви костват много нерви, но за разочарование на враговете ви ще се справите с лекота, както вече се е случвало и преди, за това не унивайте, ако Съдбата ви изненада непредвидено. Бъдете много въздържани откъм емоции, монолози и критика през септември, когато ще бъдете с повишена чувствителност и напрежението ще бъде постоянен ваш спътник. Ще бъдете по-спокойни, ако заминете на почивка или се занимавате с по-приятни неща. Извървеният през 2018 година не лек път ще ви направи по-силни, знаещи и можещи, избегнали проблемите и съхранили доброто в себе си.


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.