Четвъртък, 15 Април 2021
Скорпион

Годишен хороскоп
2018

20402

Годишен хороскоп - Зодия Скорпион - 2018 година

И през 2018 година ще продължите да сте амбициозни, енергични, жадни за приключения и опитности в сферата на удоволствията и емоциите хора. 

Ако сте прозорливи и се възползвате от даденостите ви за тази година и си наложите да бъдете умерени и постоянни в решенията и поведението си, ще изживеете много радостни мигове. Най-сериозният урок е овладяването и трансформирането на сексуалната енергия, както и умението да се дава свобода на другите и да се оставят сами да управляват живота си. Често вашата властност, обидчивост и гордост ви създават проблеми в общуването. Съобразявайки се с развитията през 2018 година, често ще ви се налага да проявявате търпение и отговорност във всичко, което предприемате, без от това да произтичат драми и проблеми в общуването ви. Последното е от изключителна важност, предвид емоциите, които на моменти ще ви тласкат и към агресия, ако не ги овладеете навреме. И през 2018 година трудности няма да липсват, но със силата на волята и разума ще ги преодолявате, без да изпадате в крайности на духа, или поне към това би следвало да се стремите. През първите месеци на година ще изпитвате засилено желание да промените средата и живота си, водени от мисли за по-добро настояще и бъдеще. Подбирайте внимателно хората около себе си, за да не изпитате много скоро разочарования от получилото се несъответствие между очакванията ви и реалността, и това да ви потисне до степен да се затворите още повече в себе си. Положителни развития в тази посока ще имате от юни, но до тогава е просто наложително да се съобразявате с даденостите и не насилвате събитията, колкото и нетърпеливи да сте.

Едно от важните послания към вас през 2018 година е да сте много внимателни и предпазливи в общуванията си и в създаване на нови контакти, за да не допуснете неподходящи хора в живота си, независимо дали те са приятели или партньори. Причина за това ще бъде основно владеещата ви емоция, която ще стигне своя връх през октомври. Ще се предпазите от грешки и провали, ако станете по-предпазливи и владеете внимателно думите и действията си. Само така ще се предпазите от недоброжелатели, с каквито сте заобиколени навсякъде в обкръжението си. Критикарското ви поведение съвсем закономерно предизвиква у тях желание да мъстят, за това не бива да оставате изненадани, ако установите липсата на разбирателство и отдръпване от общи начинания. Не робувайте на егото си и не се противопоставяйте по принцип на деловите ви партньори, налагайки на всяка цена собствената си позиция, но и преценявайте инвестициите, които ви предлагат. По същия начин ще стоят нещата и в личните ви отношения. Не пренасяйте неудачите и лошото си настроение в семейството и сред приятелите, от това няма да ви стане по-леко, дори и да провалите атмосферата, настроението и деня на околните. Ако се чувствате неудовлетворени от връзката си може да се решите и на раздяла, което със сигурност ще породи проблеми, особено, ако имате деца, но вие ще решите как е най-добре да постъпите.

Емоционалността ви през януари и октомври може да ви тласне към доста необмислени действия, за съжаление последиците от които ще са не само за ваша сметка, но и за сметка на онези, с които живеете, работите и общувате. Наложете си повече смирение и разум. Трудностите в края на април, май и началото на юни ще се превърнат в изпитание на психическата ви, финансова и физическа устойчивост, но не падайте духом. И друг път сте се справяли с подобни изпитания, от които излизате по-зрели и опитни. Като награда през февруари, март, април, август, септември и декември ще се радвате на изявени професионални успехи, които ще внесат и по-добра финансова стабилност в живота ви. Съобразявайки се с казаното си наложете умереност и не прибързвайте в мислите и действията си през февруари, март и ноември. И още нещо. Подреждайки приоритетите си и съобразявайки се с всичко това, ще успеете да преминете през 2018 година в хармония със себе си и света.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП