Събота, 2 Декември 2023
Риби

Годишен хороскоп
2022

8375

Годишен хороскоп - Зодия Риби - 2022 година

2022 година ще бъде успешна и плодотворна за бизнеса, работата, парите и връзките ви със семейството и обществото. В много отношения ще подобрите начина си на живот, позволявайки си повече удобства, желани пътувания, и неща, за които не сте и мечтали. Всичко ще получите като възнаграждение за упорството, труда и последователността в действията си, за креативното си мислене и похвати, и не на последно място, заради способността ви да предвиждате.

Последното обаче няма да ви направи подготвени за всичките промени, които ви предстоят, но не бързайте да се притеснявате. Ако се отнесете с положителна нагласа към тях, то няма да се затрудните да ги превърнете в поредната си печалба, използвайки интелектуалния си потенциал и житейски опит. Започнатите и недовършени от миналата година неща ще бъдат приключени и поставят основата на нови проекти и дейности, с които предстои да се занимавате през 2022 година. Голяма част от вниманието ви ще бъде насочено към дома, семейството, с успех ще решавате жилищни въпроси, което за някои включва и покупка на имот. Съвсем закономерно ще отпаднат и много от ограниченията, които сами си налагахте през последните години. Ще имате силата и волята да се справите с всичко, което се изпречи на пътя ви, в това чисто и с враговете си. Енергетиката ще оказва положително въздействие върху самочувствието ви, излъчвайки увереност и достойнство, подплатено с реални постижения в сферите, от които се интересувате, и предвид любознателността ви, е ясно, че не са никак малко. А като прибавим към казаното и растящия ви кръг от приятели, спечелените конкурси и добрите вести, то няма съмнение, че 2022 година ще бъде успешна за вас. Но това е възможно само, ако се научите да не пренебрегвате дребните радости на ежедневието, защото често те ще ви правят най-много щастливи. И най-важното, не пропускайте да благодарите на съдбата си за възможностите, които ви дава, защото не всеки ще може да се похвали с такива.

През годината с успех ще решавате правни въпроси и ще разширявате кръга от полезни познанства, партньорства и приятелства. Необвързаните ще срещнат подходящия за тях човек, с когото, ако желаят биха могли да създадат здраво семейство. В началото на годината ще ви се наложи да поемете повече отговорности, особено през януари и февруари, но във всички случаи натовареността ви ще бъде възнаградена финансово и с по-високи позиции в професионален и обществено - политически план. Очаква ви активна социална и обществена работа, в резултат на която популярността ви ще расте. Това задължава и неминуемо води със себе си известни разочарования, с които предстои да се справите. За съжаление е възможно да срещнете по пътя си злоба, завист, омраза и предателства, които съпътстват успелите хора. Волята и устремеността ще ви помогнат да стартирате нови проекти, самостоятелно или в партньорство с подобни на вас мислещи хора. С обновяване на организацията и нововъведенията, които предстои да приложите, ще подобрите условията на работа, и съответно печалбите си. Март е месец, през който ще работите по утвърдени програми и стабилизирате постигнатото, както в материален, така и в личен план. Не бива да се впускате в рисковани действия и да влизате в дълбоки противоречия с никого през периода от 15 март до първата седмица на април. Ако след това получите интересни предложения, било за работа, бизнес или в друг план, не се колебайте да ги приемете. Месец май е подходящ за рутинни занимания и преосмисляне на отношения. Подновени или новосъздадени, добре премисляйте поведението си, за да не оставате след себе си погрешни впечатления, че можете да бъдете подведени или измамени. Не позволявайте на никого да злоупотребява с добрината ви, вие също бъдете коректни. Пътуванията през летните месеци ще са ви от полза, стига да сте предпазливи през втората половина на юли и началото на август. През този период не подписвайте важни документи и не влизайте в битки, които може да загубите, защото най-често ще са такива, за да не си навредите сами. Проучвайте информацията, с която работите и не се предоверявайте на малко познати хора, което съвсем не означава да бъдете мнителни. Възможно е през октомври и част от ноември емоциите да вземат връх и това да ви се отрази по начин, за който в последствие да съжалявате. Въпреки това ще има развития, особено през ноември, които трябва да приемете и с които да се съобразявате, за да останете от страната на победителите.

Планетното взаимодействие през годината ще ви помага както по отношение на доходите, така и в отношенията с началници, с партньори, с клиенти, в кариерата, целите и в духовното ви израстване. За щастие в трудните ви моменти до вас ще има подходящите хора, на които ще можете да разчитате по въпроси, свързани с бита, семейството, имуществени и други въпроси. Част от тях могат да се окажат представители на зодиакалните знаци Козирог, Рак, Телец и Лъв. За да не нарушите равновесието в живота си отвръщайте на доброто с добро и се стремете да давате поне толкова, колкото получавате, бъдете естествени и знайте, че винаги можете да постигнете повече. Положителните мисли са важни, не се поддавайте на страха и гледайте смело напред. През 2022 година ви предстои да изминете много път в професионалното си развитие, стига да се възползвате от възможностите си и разчитате на себе си. Не унивайте от трудностите, които на моменти могат да ви дойдат в повече и знайте, че те идват при силните и само при хора, които могат да се справят с тях. Печалбите ви ще са реални и ще ви правят доволни, особено в началото на годината и през есента, но не бързайте да харчите, за да не предизвикате съдбата. Най-големите си професионални успехи ще имате през февруари, април и ноември. През посочения период не започвайте нищо ново и отложете деловите и бизнес – начинания, не си създавайте врагове и живейте смирено. По възможностите ви е да постигате целите си, като не се противопоставяте на приетите норми, следвате препоръките и творческите си импулси. Май и октомври са време за рутинни занимания и приключване на текущи проекти и задачи, чието забавяне може да навреди на плановете, бизнеса и живота ви.

Умората ще бъде важен фактор за здравето ви през цялата 2022 година за вас, което означава, че ако сами не се погрижите за отдиха си, не разчитайте друг да го свърши. Всичко си има граници, и ако стигнете до физическо изтощение, в стремежа си да постигнете още и още, то последствията могат да се окажат неблагоприятни за вас. натоварени с работа и стрес. Зимните месеци носят потенциална опасност от травми и простуди, а също и от вируси, за които между впрочем сезоните вече нямат голямо значение. Уязвими са главата и очите, които задължително трябва да следите и не допускате преумората да ги увреди, защото може да е фатално. Ако установите зловредното въздействие на депресии и стрес, потърсете елегантни начини за справяне с тях, наместо да приемате лекарства и алкохол. Спортът е отлична алтернатива, разходки и разговорите с приятели, посещение на театър, концерт и кино, допира със слънцето и водата. Пътуванията ще ви разнообразят и обогатят, както информираността и любознателността ви, които са вашия отличителен знак.

Любовта на семейството и близките ще ви помагат да преодолявате по-леко трудностите, а вие на свой ред да отделяте повече внимание на любимите си хора. Няма да ви липсват средства, за да живеете нормално и спокойно, осигурявайки си желаните пътувания и развлечения. Появата на нов член в семейството ще ви донесе много радост, а ако сте самотни, то през годината вероятността да създадете семейство, като преди това срещнете подходящия ви човек, е напълно реална. И ако се замисляте, дали сте харесвани, заради материалната ви осигуреност, по-добре не го правете, защото така или иначе ще се окажете в плен на любовта и е добре това да бъде без предразсъдъци. Ще имате възможност да оцените чувствата на партньора си и да решите по кой път да тръгнете: заедно или разделени. Но за брак по сметка не е препоръчително да мислите през тази година. Както и до сега ще продължите да се грижите за децата и родителите си, но не ги натоварвайте с проблемите си, за да не утежните мислите им. В семейството ще имате хубави събития през годината, които ще отпразнувате тържествено, заобиколени от близките си хора.

За да вървите успешно напред през 2022 година, и за да се предпазите от провали, не се концентрирайте само в конкретна сфера, за да не загубите общия поглед над нещата. Бъдете обективни и мислете с добро за всички и всичко;според законите на природата това е начина да се преборите с неудачите и да се наредите сред успелите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!