Четвъртък, 6 Октомври 2022
Риби

Годишен хороскоп
2018

28232

Годишен хороскоп - Зодия Риби - 2018 година

2018 година ще бъде година на успехи и преодоляване на трудности, които ще се превърнат в своеобразен урок за родените под знака на Риби.

Ще имате възможности за нови и интересни начинания, в които да разкриете повече от богатия си потенциал и душевност, но е препоръчително да пристъпите към реализацията им от март, за да не се окажете в плен на емоциите си през януари и февруари, когато чувствителността ви ще бъде най-силна. Прозорливостта и напредничавото ви мислене може да ви създава и проблеми на моменти, не съумявайки да се вместите в общоприетите стереотипи за поведение, което ще поражда нови причини и следствия, ако реагирате прибързано, емоционално или съзнателно демонстрирате своето пренебрежение към установените норми и правила. В семейните отношения и най-вече с децата също са възможни конфликти, породени от стремежа ви да властвате, да ги контролирате и да поправяте родителски грешки в неподходящия период от тяхното развитие. 

Често в живота ви проверките дали сте научили уроците от миналото ще бъдат изборите ви в драматични ситуации, изпитания с пари, власт, богатство, бедност и самота. Ще развържете много кармични възли, ако потърсите подкрепа във вярата и се опитате да разчетете правилно знаците на своето подсъзнание, посланията на Съдбата и се доверите на усета ви за добро и зло. Не бива да се поддавате на стреса и депресията през януари и февруари, въпреки трудностите, защото успехите ще ви съпътстват по-често, отколкото предполагате. Положителните емоции и развития ще ви стимулират да правите нещата все по-добре, с изискването да не прибързвате в нищо. Обмисляйте в детайли приказките и действията си, особено, ако се впускате в непозната за вас сфера. Може би най-важното за вас в началото на годината е да положите достатъчно усилия, за да стабилизирате постигнатото и така да подреждате приоритетите си, че да не носите товара на миналото си.

Освободете се от ненужното, което ви пречи и създава препятствия пред вас, включително с мисли, намерения, обстоятелства, планове и хора. През 2018 не е препоръчително да се захващате с дейности, в които сега прохождате, въпреки, че годината ще ви носи отлични възможности за професионално обучение, преквалификация и други форми, обогатяващи ви с нови знания и умения. Умението ви да се изразявате точно, коректно и да достигате с идеите си до сърцата и умовете на много хора ви прави отлични застъпници и изразители на обществената воля, което на някои от вас ще осигури място сред новите народни избраници след парламентарните избори през юли 2018 година. Осъзнаете ли собствените си грешки и допуснати пропуски, смирите ли се и работите, за да ги отстраните, с основание може да очаквате бъдещи успехи и материална стабилност през 2018 година.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП