×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 26 Май 2018
Риби

Годишен хороскоп
2015

10766

Представителите на зодия Риби ще бъдат изправени на кръстопът. На преден план са решения свързани с бъдещето и работата ви. Във финансово отношение също ще се наложи да вземате трудни решения. Особени проблеми ще срещнете и в личния си живот.Като цяло 2015 година е времето, когато ще трябва да обмислите и планирате бъдещото си. Затова ще се наложи да предприемете крайни мерки, за да постигнете целите си. Не се колебайте и бъдете твърди в позицията си, тъй като на няколко пъти ще поставят на изпитание търпението и увереността ви.Трудностите през 2015 година няма да липсват, но най-напрегнати периоди ще бъдат юни и юли, а след това ноември и декември. Не планирайте нищо през тези месеци, не взимайте никакви решения и се въздържайте от пътувания. Плановете ви ще се променят непрекъснато, а това ще доведе след себе си и финансови проблеми.Обърнете внимание на личния си живот. Необмислени решения и стари неизяснени конфликти, могат да предизвикат сериозни сътресения в семейството. Дошъл е моментът да изясните плановете за бъдещето си , затова сложете картите на масата и вземете твърда позиция.В края на годината ще получите предложение за нова работа, която няма нищо общо с това, което сте правили досега. Приемете предложението, дори това да означава да се преместите в чужбина. Това ще бъде за вас идеално ново начало за 2016 година. Щастливото ви число е 8, а най-неблагоприятното 22.

Бизнес и финанси

2015 за Рибите ще бъде доста трудна във финансово отношение. Решенията, които ще вземете, ще се отразят и на финансовото ви състояние. Тези представители на зодиака, които са решили да сменят кардинално работата си е добре да го направят след юни нататък. Освен това не напускайте настоящата си работа, ако нямате сигурни гаранции за нова.Септември месец ще избистрите всичките си планове и цели относно професионалните си амбиции. Може да получите предложение за пътуване в друга държава или промяна на работата свързана с път. Помислете добре дали да я приемете и не казвайте „ДА“ веднага. Проучете внимателно и най-примамливото предложение, за да не се окажете излъгани.Октомври ви очакват сътресения на работното място, най-вече свързани с колегите ви. В деловите контакти няма да постигнете особени успехи. Трайно стабилизиране на финансовото състояние ще имате през ноември и декември.

Семейство и любов

2015 година е година на равносметка и в семеен план. Проявете търпение към изискванията на партньора си или обмислете добре дали връзката ви има бъдеще. Семейните Риби могат да опитат да изгладят отношенията с половинките си, но тези от вас, които не са в трайни отношения с другия пол ще претърпят раздяла.Необвързаните Риби ще срещнат подходящ партньор през пролетта. Тези, които имат планове за брак е добре да ги отложат за края на август, или за септември. Най-подходящото време да си кажете „Да“ е 26 — 27 август, когато планетите вещаят най-хубавото време за сключване на брак и създаване на семейство.Романтичните ваканции ще са най-хармонични и благотворни за връзката ви през май и в края на годината. Заведете половинката си на някоя слънчева дестинация, където да се забавлява. Любителите на романтичните пътешествия е добре да изберат Италия или Франция за своята ваканция.

Здраве

Пазете се от стари травми през 2015. Първата половина на годината обърнете внимание и на имунната си система. Можете да получите усложнения и по отношение на дихателната система. Обърнете внимание на костите и ставите.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM