Събота, 21 Май 2022
Рак

Годишен хороскоп
2017

71428

Годишен хороскоп - Зодия Рак - 2017 година

2017 година за вас ще бъде такава, каквато сами я моделирате и преживеете. Не може да се каже, че късметът и успехите ще са постоянните ви спътници, но и не бива да се отрича закрилата на съдбата, както и че ще ви липсват важни неща. Най-добрата стратегия през годината нека бъде стремежът ви към професионално и лично развитие, както и постигане на всичко онова, което желаете. Ще имате напредък и ще отбележите реализации в деловата и стопанската сфера.
 
Занимаващите се с производство ще разширят дейността си, при някои и с чуждестранно участие. Трудностите при всички, занимаващи се с бизнес ще имат административно - правен и бюрократичен характер. Бъдете изрядни по отношение на данъчните си и кредитни задължения, за да не предизвикате съдебни и полицейски проверки. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!
 
Най-силните ви месеци за бизнес са март, април, юни, след 17 юли, ноември и декември. Бъдете внимателни и не се предоверявайте на никого, за да не стигнете до нежелани развръзки. През февруари бъдете особено бдителни във финансово отношение, възможно е плащането на чужди дългове да ви доведе до фалит. Избягвайте и даването на заеми, пък било то и на партньори. Изразени шансове за реализация ще имате през март, за това бъдете по-настойчиви в контактите и последователни в делата си. През юни задействайте деловите си връзки, от там ще дойдат нови оферти и парични постъпления. Летните месеци ще бъдат интензивни, за това е добре да избягвате претоварване под каквито и да било форми, за да не си предизвикате здравословни неразположения.
 
Повишете бдителността си и не допускайте наивност, особено, ако някой иска да ви убеди в искрените си чувства и загриженост към вас. При шофиране бъдете с утроено внимание и не допускайте нарушения, които биха се отразили фатално на здравето ви. Философските размисли за нещата от живота ще помогнат на много от вас да стъпят на своята си пътечка, в случай, че са изгубили пътя. Грижете се за семейството и близките ви, като преодолявате кавгите и неприятностите. Не допускайте да се чувствате разколебани и по-малко уверени. Ще подобрите самооценката, а с нея и самочувствието си, ако поддържате смирение и обективност относно себе си, предпазвайки се от мегаломания и крайности на духа и в поведението си. Използвайте вярата си, за да помогнете и на други да намерят по-лесно решения на проблемите си.
 
В много отношения ще подчините личните си и професионални взаимоотношения на интересите си към новото. Често това ще ви подтиква да търсите подходящите хора, общуването с които ще задоволява глада ви към нови знания и информация. Ще създавате добра атмосфера около себе си, ако сте открити, честни, обективни и с чувство за хумор. Нищо от изброеното не ви е чуждо, просто бъдете себе си, с премерени и точни действия. Това ще ви гарантира близостта на истинската любов, приятелство и добра работа. Припознайте дипломацията, като своя най-верен помощник и ще успявате там, където другите не могат. Постигането на мир и разбирателство ще бъде най-голямата ви заслуга в социалната, семейната, професионалната и всяка друга сфера от живота ви. Дори и да отбележите някакво объркване в началото на годината, бъдете сигурни, че то е сигнал за последващо добро подреждане на живота ви. Приемете като знак свише зачеването или появата на нов член в семейството ви през 2017 година.
 
Отново казвам, че ще имате успехи там, където другите губят. Нечия грижа или неприятност, забавяне и незнание ви дават шанс за изява, от който е добре да се възползвате. Това предполага да сте адекватни на събитията и готови за действия. Освободете се от ненужни мисли и хора, които ви връщат назад. Но не рискувайте излишно, особено, ако държите в ръцете си чужди пари и власт. Ако не вземете правилните решения, животът ще ви научи на справяне и оцеляване. От средата на март до началото на август животът ще ви предложи много срещи и пътувания. Нещата ще се подреждат добре за вас в професионален и личен план. Търсещите ще намерят по-добра работа и човек, с когото да споделят грижи и радости. Добре ще съчетавате приятното с полезното и това ще ви носи удовлетворение, но ще изисква и известни компромиси, защото е ясно, че няма да мине без тях.
 
Критични периоди през годината за вас са: 17 – 19 януари, 14 – 16 февруари, 13 – 15 март, 9 – 12 април, 7 – 9 май, 3 – 5 и 30 юни, 1 – 2 и 28 – 30 юли, 24 – 26 август, 20 – 23 септември, 18 – 20 октомври, 14 – 16 ноември, 11 – 13 декември, когато следва да сте внимателни във всичко, особено при пътувания, да следите здравето си, като не стигате до крайности в нищо. Годината е подходяща да взимате, да се обогатявате, да помагате, да обединявате и разширявате интересите си. Не се противете на сърдечните си желания, поощрявайте партньора си и търсете общите перспективи пред двама ви. Вярвайте в добрата си звезда, но и се борете за каузата си. Ако е за добро, то непременно ще я спечелите.
 
През годината ще споделяте най-често партньорство с представители на знаците Овен, Лъв или Скорпион. С Козирог, Риби, Водолей или Близнаци ще осъществявате романтичните си фантазии, но истината е, че такава връзка може да бъде много успешна. По-често ще търсите хармония и равновесие, като не забравяте, че животът предлага и друго. В здравословно отношение са възможни вирусни инфекции на горните дихателни пътища, белодробни и сърдечни заболявания, главоболие, високо кръвно и храносмилателни неразположения. Не прекалявайте с алкохола, щадете нервите и хората, с които сте обвързани в този живот.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП