Вторник, 4 Октомври 2022
Рак

Годишен хороскоп
2015

11510

Представителите на зодия Рак през 2015 година ще се радват на доста динамично ежедневие. Ако сте се надявали, че през тази година ще имате много възможности за отдих, грешите. Пригответе се за много ангажименти, пътувания и безкрайни пътешествия. Не забравяйте, че тази година ще трябва да градите в дългосрочен план и ще ви се наложи да поработите повече, за да постигнете всичките си целиВъзможност за почивка ще имате едва в началото на август, затова не пропускайте да се възползвате от нея. Вашето време е краят на юни до средата на юли, когато ще имате успех с всичките си бизнес начинания. Щастливото ви число е 11, но за сметка на това не предприемайте нищо на 18-то число от месеца. То не е печелившо за вас. Представителите на зодия Рак ще претърпят и някои трудности в личен план.

Финанси и бизнес

За представителите на зодия Рак 2015 година е година на преследване на кариера и професионални успехи. Победният ви устрем няма да бъде спрян, но ще се наложи да правите доста компромиси в работата си. Трудни месеци за вас ще бъдат август, септември и октомври. Неочаквани финансови проблеми в началото на септември ще променят всичките ви планове. Въздържайте се поне до декември месец от теглене на кредити. Инвестирайте между месеците юни и юли, когато със сигурност инвестициите ви ще имат успех.През първата половина от 2015 успехът ще бъде доста променлив за вас. Истинският професионален възход в кариерата ще отбележите през декември. Въздържайте се от конфликти и спорове с вашите бизнес партньори. Вслушвайте се в съветите им и ще постигнете изненадващи успехи.

Любов и семейство

2015 ще бъде доста лежерна в любовта за Раците. През тази година можете да се радвате на спокойни и хармонични отношения с половинката си или в семейството. Въздържайте се от обвързване с партньори от зодиите Стрелец, Везни и Водолей. Малко повече честност в отношенията с партньора ви ще направи чудеса за връзката ви. През март и април са възможни и кризи в личните отношения за представителите на зодия Рак, затова се опитайте да отделите повече време на семейството си. За жените Раци, които планират бременност или брак, идеалния момент за сватба или зачеване е краят на юли. В този период ще се радвате на най-хармоничния отношения и е най-подходящото време за затвърждаване на семейните връзки.

Здраве

Здравето ви тази година ще бъде подложено на изпитание. Леката форма на депресия, която от няколко години ви съпътства, ще се задълбочи. Затова при всеки удобен случай се откъсвайте от работата си, разхождайте се сред природата и се старайте да не влизате в конфликти у дома.До средата на септември всички неприятности и усещането, че сте изпаднали в сатурнова дупка, ще изчезнат. Най-благоприятен за вас е месец юли, когато ще се чувствате във върхова форма.През октомври ще се чувствате изключително енергийно заредени и изпълнени с ентусиазъм. Обръщайте внимание на здравето, а не на външния си вид, за да избегнете простудните заболявания. Освен това се пазете от падания и наранявания. Внимавайте и с ухапвания на насекоми, особено, ако планирате пътуване до екзотична дестинация.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП