Неделя, 25 Септември 2022
Овен

Годишен хороскоп
2018

20590

Годишен хороскоп - Зодия Овен - 2018 година

Събитията през 2018 година ще ви подтикват да осъзнаете и заемете мисията си на водачи, което съвпада и с вашата житейска мисия, независимо от цената, която би ви струвало това. 

Ще проправяте нови пътеки, ще рушите стереотипи и догми, преодолявайки инерция, лъжи и страх. Всичко това може да бъде и лесно и трудно, ще зависи от умението ви да се владеете, без да изпадате в крайности на духа, защото провокации ще има във всички нива на живота ви. Не допускайте да таите в сърцето си гордост, омраза, суета или отчаяние. Учете се да живеете и да работите с другите, като им оставяте свободно пространство за изява на потенциала им, работейки усърдно и за разкриване на собственият си такъв. Постигайте съгласие и договорености не от позицията на силата, а по пътя на избора. Във всичко разчитайте на себе си, на интуицията, разума, опита и знанията си, без да се осланяте на късмета и случайността. Основното изискване към вас през цялата 2018 година е да се научите да сте умерени, да не изпадате в ненужна словесност, поддавайки се на емоцията си и да сте по-сговорчиви в отношенията си.

Довеждайте до край намеренията си и бъдете по-решителни в действията си, което изисква те да са добре обмислени. Не спирайте процеса на интелектуалното си и духовно израстване, през 2018 година ще имате много възможности за напредък, от които следва да се възползвате пълноценно, като търсите и сами предизвикателства, без да се оставяте на инерцията. Месеците от началото на годината до март ще се превърнат в изпитание за вашата психическа устойчивост, за това е нужно да си наложите търпение и философски да приемате случващото се. Възможно е заради импулсивните ви действия и непремерени приказки да си навлечете много проблеми, както на работното място, така и в семейството. Стресът, на който сте подложени често ще има и агресивни проявления, които в никакъв случай не бива да допускате. Търсете причините в себе си, смирете се и не се опитвайте да изпреварвате времето, нито да импровизирате, поддавайки се на моментни импулси. Запомнете добре: по силите ви е да постигате целите си, но само ако сте спокойни, овладени и разумни, когато не предизвиквате проблеми и сте добронамерени към обкръжението си. Колкото по-навреме осъзнаете това, толкова повече ще се множат и успехите ви. Отлични възможности за делово сътрудничество, включително и с нови партньори ще имате през януари, февруари, септември, октомври и ноември. С богатите си познания и опит ще привличате към себе си всички, с които споделяте общи интереси, приятелското ви обкръжение ще расте и ще се чувствате в свои води. В същото време се предпазвайте от прекомерна доверчивост, защото съществува риск от разочарования и душевни травми.

Нещо повече, когато осъзнаете грешките си и предприемете груби действия, за да възстановите правдата, може да си създадете кармични врагове. Подходящите месеци за пътуване в чужбина и създаване на успешни делови партньорски контакти са май, август и декември. По никакъв повод не бъдете агресивни, това е особено важно за вас през цялата 2018 година, защото провокациите ще ви следват навсякъде. Ако се чувствате прекалено изнервени и уморени от работа и емоции, юни е подходящо време за отдих, а и като бягство от онова, което може да последва за вас, в случай, че сте минали границите на търпимост към всички. Избягвайте пътуванията през март, юли, август и ноември, за да избегнете непредвидени проблеми и ядове. Да шофирате също не е препоръчително, особено, ако сте афектирани и тревожни. Силното его и неумението, или нежеланието ви да прощавате на другите ще поражда у вас здравословни проблеми с костите и ставите, с гърлото, сърцето и съня – като последици от стрес, наранено его, напрежение и неправилно изразходвана или натрупана енергия. Когато проявявате свръх пестеливост, това ще рефлектира на обмяната на веществата и върху отделителната система. Златното правило е: ДАВАЙТЕ, ЗА ДА ПОЛУЧАВАТЕ. В личните си отношения не допускайте раздяла и проблеми в семейството, защото развитията през 2018 година допускат и такава възможност.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП