Понеделник, 5 Юни 2023
Овен

Годишен хороскоп
2017

69781

Годишен хороскоп - Зодия Овен - 2017 година

Мотивирани сте да живеете и работите по начин, който ви кара да се чувствате добре. За да постигате желанията и очакванията си през годината е необходимо да развивате качества, като упоритост и последователност в намеренията, издръжливост и всеотдайност. Годината за вас ще бъде натоварена и най-често изход ще може да намирате в самите себе си. Въпросите, свързани със семейството, дома и децата ще ви създават повече грижи, за това е добре да сте с овладени емоции и съзидателни в действията си.
 
Добре обмисляйте решенията си и не прибързвайте в нищо, водете сметка на парите си, като не се обвързвате с тежки кредити и в същото време не давате заеми. Промяната ще дойде неочаквано и е много възможно да ви завари неподготвени, за това се старайте да сте актуални в мисленето и в това, с което се занимавате. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!
 
Стремежът ви към повече свобода ще ви направи по-борбени, отхвърляйки всякаква принуда и ограничение, които могат да събудят у вас неподозирани сили и хъс за победа. В тази връзка е възможно да почувствате нужда от повече разнообразие, нещо ново, а защо не и забранено. Съвсем закономерно ще поискате да се освободите от остарялото, дразнещото и обвързващото ви с тежки окови, направите ли го – животът ви ще се промени изцяло. В случай, че не успеете, ще продължите да водите съществуване, обременено с негативизъм и теглещо ви назад. В началото на годината и през целия зимен период ще ви съпътстват хронични страдания, за които е добре да вземете навреме мерки. По-често търсете съветите на специалисти и се вслушвайте в сигналите на тялото си.
 
Възможни са проблеми със ставите, възпаления при дихателните пътища, с кръвното налягане, бъбреците, ще се засилят оплакванията от мигрена, разширени вени и хемароиди. Препоръчително е да се избягват големи физически натоварвания. Алтернативната медицина също има какво да предложи, не я пренебрегвайте. Покажете съпричастност към изявите на онези, с които живеете, работите и дружите, това ще стабилизира връзката по между ви и ще ви помогне, в случаите, когато се нуждаете от тях. Ще бъдете оценени на работното място, влагайки конструктивна мисъл и творчески подход. До към средата на месец май е добре да сте приключили с остарели похвати и други неудобства, които ви пречат. Всяко отстъпление, неудобство и срам ще ви връщат назад.
 
Бъдете смели в исканията си, в отстояване на интересите и позициите си, покажете нивото си, като по-малко се съобразявате с мнението на скептиците, защото само така ще постигнете прогрес. В средата на годината ще имате изявени успехи, съобразявайки се с горното, а и защото съдбата ще е благосклонна към напористите и можещи от вас. Избягвайте риска и се съобразявайте най-вече с финансовите си възможности, за да не последват загуби. Пътуванията ще са най-често желани и там ще бъдете в стихията си. За някои те са свързани и с промяна на местожителството в страната или в чужбина. Други от вас ще сменят или започнат нова работа, която ще им донесе повече удовлетворение и материална осигуреност.
 
Средата на периода е подходящ за всякаква активност в тази посока. Като цяло няма да липсват перспективи за промяна в бизнеса и професионалната ви ориентация, съобразени с икономическата обстановка. По-често търсете близостта на хора с вашия дух, интереси и разбирания. Така ще откриете и своята половинка, ако сте самотни или ви липсват приятели. Бъдете общителни и не пропускайте възможността за нови познанства, защото те ще ви носят късмет, в това число и помогнат да си намерите подходяща работа, в случай, че търсите. Наложете си да живеете по-спокойно, обратното води до грешки, до неразбиране от страна на онези, чието мнение цените и най-вече до неудовлетвореност.
 
Критичните ви дни през годината ще бъдат: 10 – 13 януари, 6 – 9 февруари, 6 – 8 март, 2 - 4 и 29 април, 1 и 27 – 29 май, 23 – 25 юни, 20 – 23 юли, 17 – 19 август, 13 – 15 септември, 10 – 13 октомври, 6 – 9 ноември, 4 – 6 и 29 декември, когато следва да сте с повишено внимание, да ограничите приема на алкохол и владеете по-добре емоциите си. В интимния ви живот ще настъпят промени, необвързаните ще сключат брак, но и разделите също са възможни. Добра перспектива ще ви носят партньорствата с Лъв, Близнаци, Везни или Дева. Ще може да си предложите много едни на други, откривайки нови хоризонти пред себе си или в съвместното ви съжителство.
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-