Петък, 27 Януари 2023
Лъв

Годишен хороскоп
2018

28853

Годишен хороскоп - Зодия Лъв - 2018 година

2018 година ще бъде интересна и динамична за родените под знака на Лъв. От съществена важност за вас е да се научите да владеете физическото си състояние и енергиите, които оказват най-голямо влияние върху тялото, духа и душата ви. 

Няма съмнение, че това е сложна задача, като се има предвид, че понякога ви е трудно да устоите на егото, властността, прекаления контрол, който упражнявате над любимия ви човек и децата в семейството. Всичко това поражда конфликти и обратни реакции на очакванията ви. Нереализираните амбиции, гордостта и неумението да се прощава се отразяват на здравословното ви състояние, изразяващо се най-често под формата на високо кръвно налягане, на обмяната на веществата, на сърцето и опорно-двигателната система. Сред основните ви уроци през 2018 година е да проумеете силата на любовта и прошката без условия. Първата половина на годината ще премине за вас под знака на промените, които често ще бъдат съпровождани или провокирани от непрекъснати пътувания. Това ще създава трудности от различен характер и ще се превърне в изпитание на психическата ви, физическа и финансова устойчивост. В резултат на това, през втората половина на периода у вас ще се засили стремежът ви към постигане на по-надеждна стабилност, залагайки на деловите си и лични контакти, отношения и връзки. Ако не овладеете желанието си да се раздавате във всичко, което ви заинтригува, ще запазите енергията си за важните неща, които действително заслужават пълната ви отдаденост.

Няма да липсват изкушения, най-вече породени от егото и податливостта ви на ласкателства, които биха се превърнали в проблем за вас, независимо, че и вие и другите може да имате добри намерения едни спрямо други. Един от основните избори, който ви предстои да направите през 2018 година е дали да заложите на духовното си развитие, усещайки и сетивно, че новите енергии изискват това, или да продължите напред, оставайки подвластни на своите материални стремежи. Както и до сега, ще продължите да разчитате на себе си, проявявайки своята оригиналност и независим дух, упорство и инат при преследване на целите си. През 2018 година развитията около вас ще са така сложени, че ще изпитвате съмнения по отношение на собствените си възможности и това ще рефлектира върху работата ви като цяло. Нещо нетипично за вас, но като плод на нежеланието ви да се разделите с ласкатели, които галят егото ви, но вредят на развитието ви. Обръщайки сериозно внимание на този момент, ще си спестите разочарования и предпазите от грешни посоки. Намерението ви да смените едно работно място с друго ще носи промени в професионалната ви реализация, но препоръките са да не предприемате такива действия през първата половина на 2018 година. Не пренебрегвайте себе си и се грижете по-добре за личния си живот, за да не повлияете на отношенията с обкръжението ви, защото нещата са свързани. Ще постигнете по-добра стабилност през януари и октомври, ако станете по-търпеливи и отложите новите начинания.

През февруари, март, октомври и ноември ще имате професионални успехи, ако не си поставяте нереализуеми цели, особено що се касае до финансови инвестиции. Чувствителността ви през април и декември ще бъде висока, а мнителността ви може да стане причина за раздели с хора, които неправомерно сте обвинили в предателство. За това бъдете по-внимателни в новите запознанства, особено през май, юни, юли и август. Водени от стремеж да разширявате хоризонтите си, ще търсите по-широка подкрепа за популяризация на идеи и намиране на съмишленици за реализацията им. В тази връзка е препоръчително да прецизирате търсенията си, да сте обективни и не избързвате с оценките си, а да претегляте плюсовете и минусите на всяка конкретна ситуация, предложение и партньорство. Ако сте необвързани, направените през май, юни и юли запознанства ще ви донесат и романтични преживявания, а подходящите месеци за свързване в брачен съюз са януари и септември.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-