Вторник, 15 Юни 2021
Лъв

Годишен хороскоп
2017

70794

Годишен хороскоп - Зодия Лъв - 2017 година

Проявяващата се тенденция към задълбочаване на отношенията ви с околния свят ще продължи и през 2017 година, което може да се отрази неблагоприятно на живота ви. За съжаление често ще изпитвате несигурност и това ще оказва влияние на мисленето и поведението ви. С цената на повече търпение и разбиране ще може да спасите отношенията си от конфликти и раздели. Промените ще ви се отразяват по различен начин, но в повечето случаи ще водят до промяна в статуса, изразяващи се в загуба на работа, преместване, отчуждаване, здравни проблеми, произтичащи най-вече от нервно – психическо напрежение.
 
В тази връзка препоръката ми е да не градите големи планове и не се поддавате на провокации. Вземете мерки безсънието и нервността ви да не се превърнат в най-големите ви врагове. Казаното до тук не изчерпва годината пред вас. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!
 
Предстоят ви хубави преживявания и успехи в много направления. Сред тях се отличават секторите, в които осъществявате делови контакти с представители на чужди компании, в рекламата, издателския бизнес, журналистиката, която през 2017 год. ще има особено място в социалния и политически живот, и в творчеството. Живейте с повече вяра в себе си и силите ви ще стигнат да я приключите с добра равносметка. Контролирайте емоциите си, независимо дали изразяват радост или скръб, използвайте изразните средства на речника си, като не се тревожите за мнението на другите. Така ще избегнете стреса, запазвайки психиката и духа си невредими. Най-често ще търсите разтоварване чрез изкуство, спорт и финансови операции. Последното ще ви се отдава без затруднения, но не минавайте границите и не рискувайте излишно, за да не загубите.
 
Съветът ми е да не се задоволявате с постигнатото и да използвате изобретателността си в откриване на нови предизвикателства, които да ви държат в добра кондиция и подтикват към развиване на потенциала ви. Никога не забравяйте, че винаги има изход за всяка ситуация, от вас зависи той да е най-добрия. Годината ще ви предложи силни и вълнуващи предизвикателства, част от които и обвързващи. Чакана или нечакана, любовта ще споходи всички ви и най-осезаемо през лятото. Обичайте се и правете другите щастливи. Възможно е да задържите най-дълго интереса на представител от зодия Овен или Лъв. Постигнатата интелектуална хармония в отношенията ви ще възбужда сетивата ви повече, отколкото сте очаквали. Може да не ви допаднат партньори от знаците Водолей, Рак или Дева, освен ако сте в състояние да споделите нагласата им към риск, свободата и удоволствия на всяка цена.
 
С партньорите Стрелец, Козирог или Риби сексът ще е най-екзотичен, стига да приемете отредената ви роля. Част от вас ще започнат годината с нови професионални изяви. Бъдете внимателни по време на път, пазете се от измами, избягвайте неприятните ви контакти и хора, с които имате непреодолими противоречия. Най-често трудът ви ще бъде оценен и ще води до отлични резултати. Ще спечелите повече, ако открито изразявате доверието си към околните, разбира се към онези, които го заслужават. Покровителството на жена ще влияе благотворно върху просперитета ви. Към края на февруари ще започнат и важните в живота ви промени. Изпитанията и грижите ще ги почувствате най-осезаемо през март. Проблемите може и да ви изненадат, но не унивайте. Разпределете задачите върху всички, които имат отношение към тях и нещата ще си дойдат на място. Пролетта е силен период за професионалното ви израстване, когато ще се ползвате от влиятелна подкрепа и ще може да направите значими за кариерата ви неща. Делата ви през май ще зависят изцяло от вас и от това на кое ще дадете предимство.
 
Ако планирате важни стъпки, те непременно ще дадат резултат, интересите ви също ще бъдат защитени. Юни ще ви предложи не една и две възможности за разрешаване на проблемите ви. Отново делата ви ще зависят от вашата активност, от която ще последват положителни финансови и делови промени. Ще се радвате на изявен късмет в личните и любовни развития. През цялото лято ще имате възможности, в които да проявите усета си към правилна насоченост, предвид на това, че ще бъдете изправени не веднъж пред избор. Добре е да не прибързвате в решенията си, стремейки се към постигане на по-голяма стабилност. От значение за успехите ви ще бъдат добрата ви организация и практичен подход към всичко, което предвиждате. Не допускайте застой, причинен от малодушие или разочарование. Най-хубавият месец за вас е август. Всичко постигнато ще ви носи късмет. Есента ще бъде щедра към вас и ще я отбележите с възраждане на творчески подем и позитивна нагласа към живота. Овладяната ви стабилност ще се отрази на бита и желанието ви да сте полезни.
 
С повече лекота ще преодолявате трудностите, а занимаващите се с бизнес ще осъществят отдавна замислена промяна, при някои свързана и с партньорите им. С енергични и навременни действия ще работите по приключване на големите си проекти за 2017 година. Краят на годината е позитивен във финансово отношение. С ясна визия за пътя си напред ще действате по важни домашни и делови въпроси, чиято крайна цел е постигане на цялостна стабилизация. По отношение на семейството ще работите за единението му, дистанцирайки се от „доброжелатели”, целящи да ви противопоставят едни на други. През годината ще имате помощ и подкрепа от места, където са ви били отказвани преди. Намиране на по-добра работа, както и вероятността от повишение са съвсем реални. Към срещите и запознанствата си се отнасяйте достатъчно сериозно, защото приятните изненади ще дойдат от там.
 
Критичните периоди за вас през година ще бъдат през: 19 – 21 януари, 16 – 18 февруари, 15 – 17 март, 12 – 14 април, 9 – 11 май, 5 – 7 юни, 2 – 5 и 30 – 31 юли, 26 – 28 август, 23 – 25 септември, 20 – 22 октомври, 16 – 18 ноември, 13 – 16 декември, когато следва да повишите бдителността си и най-вече да ограничите алкохола. Възможните здравословни неразположения и страдания са свързани с вирусни инфекции, високо кръвно, артрит. От средата на юли могат да се засилят оплакванията от главоболие, световъртеж, сърдечен дискомфорт, болки в корема, изтръпване на краката и др. Възможно е да се засилят оплакванията при страдащите от язвена болест. Осигурете си повече време за сън и почивка, за спорт и разходки сред природата.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП