Понеделник, 21 Юни 2021
Лъв

Годишен хороскоп
2015

11314

Представителите на зодия Лъв през 2015 година ще се насладят на онова, което най-много обичат – общественото внимание. През 2015 вие няма да скучаете, а всяко едно предложение ще бъде сменяно с друго, не по-малко перспективно. За тези от представителите на зодията, които искат да сменят работата си, ще кажем, че идеалното време за това е началото на март. Не бързайте с взимането на решения, а обмислете всички варианти, тъй като късметът буквално ще се сипе като рог на изобилието върху вас. Успехите в работата няма да са единствените, които ще ви споходят. На любовния фронт също ще бележите успехи. И ще се радвате на позитивни емоции. Печелившото ви число е 9, а най-неуспешното – 2.2015 ще зареди Лъвовете с много позитивни емоции. Отдайте се на пътешествия, на забавления, обърнете гръб на грижите. Депресията и лошото настроение, които през зимните месеци на 2015 ще ви съпътстват, ще отлетят още щом настъпят първите пролетни дни.

Бизнес и финанси

В бизнеса 2015 ще бележите успех след успех. От душата, ще се превърнете в „лицето“ на компанията и то в буквалния смисъл на думата. Пригответе се за много пътувания – конференции, бизнес срещи, събирания, презентации. В професионален план ви предстои да се издигнете в кариерата. През първата половина на годината, добре е Лъвовете да отделят време и максимално внимание на бизнеса си. Ако ви предстоят важни бизнес преговори, по-добре е да ги завършите до края на месец юни. Срещи с нови потенциални партньори, както и възможност за нови бизнес начинания, очаквайте през юли и август.

Семейство и любов

Още в първите месеци на 2015 година ви очакват големи промени. В личен план бъдете готови за изненади още през март. Обвързаните Лъвове ще получат приятни изненади от партньорите си, а тези, които са в търсене на нова връзка е добре да се оглеждат за представители на зодиите Близнаци, Скорпион или Стрелец. В първата половина на юни ви очакват нови запознанства, а също и срещи със стари поклонници. Бивши ухажори ще се опитат отново да търсят вниманието ви, но внимавайте с тях – можете да се окажете измамени, прелъстени и изоставени.Есента ще се наложи да се посветите на служебни и професионални въпроси, но за сметка на това толкова романтичен декември едва ли сте празнували. Ще бъдете обгърнати от любов и приятни изненади, като втората половина на месеца ще мине изцяло под знака на Венера. Семейните представители на зодията ще бъдат в пълна хармония с половинките си.

Здраве

Ако искате да скъсате с вредните си навици най-добре е да започнете още от втори януари. Представителите на зодията Лъв, които искат да започнат нова диета или да се справят с трудна битка с порока ще трябва да положат повече усилия, за да го постигнат.Обърнете внимание на зрението си и ако усетите и най-малките проблеми с него, не отлагайте лечението във времето. Ако ви се наложи да се подложите на оперативна интервенция, направете я през април. Суетните и по-възрастни представители на зодията Лъв, които обмислят да се подложат на пластични операции, най-добре да го направят през април.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП