Четвъртък, 8 Декември 2022
Козирог

Годишен хороскоп
2020

8736

Годишен хороскоп - Зодия Козирог - 2020 година

Козирозите обикновено не са особено популярни, главно поради причината, че са по-студени и сериозни по природа. Следва да се отбележи, че това не зависи от тях. Те са просто самотници, които предпочитат да се фокусират върху материалните аспекти на живота си, а не върху взаимоотношенията. Тази година ще бъде благоприятна за тях, особено благодарение на позицията на Уран в Телец, благодарение на която хороскопът за 2020г. предрича на Козирозите много кариерни успехи.

Въпреки това ще трябва да ги почакате до март, защото началото на 2020 г. ще бъде доста неясно и замъглено за вас. Поради силното влияние на Сатурн в Козирог, вие вероятно ще се страхувате да бъдете отхвърлени или да се провалите. Поради тази причина, се опитайте да възприемате по-спокойно и рутинно работата си, без да се изразявате прекалено много на работното място. Към подобен подход трябва да се придържате и във връзката с партньора ви; избягвайки при това стереотипите.

С настъпването на пролетта, страховете ви ще изчезнат и ще се върнете към нормалния живот, особено това касае работата ви. Умът ви ще работи максимално добре, така че можете да правите всичко, което пожелаете, без да влагате много усилия в това. Хороскопът обаче ви съветва да насочите вниманието си към семейството. Възможно е да възникне голям конфликт, който да доведе до труден етап във взаимоотношенията.

През лятото на 2020 г., можете да очаквате отплата за усилията, положени в работата през пролетта. Независимо от това, дали вашите началници ще ви възнаградят с бонус или повишение, финансовата ви ситуация ще се подобри стремително. Това време е подходящо и за извършването на необходимите ремонтни дейности в дома ви. Освен това, покачването на температурите ще „разтопи“ сърцето ви и вие ще бъдете по-близо до партньора си от всякога. Възползвайте се от тези обстоятелства и наблегнете на романтиката.

С настъпването на есента и приближаването на края на годината, Козирогът, под влиянието на Меркурий, ще осъзнае важността на комуникациите. Ако сте имали желание връзката ви да премине на следващо ниво, то трябва да се възползвате от този период, за да поговорите с любимия човек. Според хороскопа, вашата преценка може да бъде повлияна от мнението на приятел или друг страничен човек, не се поддавайте на тяхното влияние. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП