Събота, 25 Септември 2021
Козирог

Годишен хороскоп
2017

64337

Годишен хороскоп - Зодия Козирог - 2017 година

2017 ще бъде една хубава и успешна година за вас. Ще се преборите с трудностите и най-вече с натрупаните отрицателни въздействия върху психиката ви, постигайки добро материално и духовно положение. Философските размишления, творческите пориви и нагласи ще заемат подобаваща част от времето ви, което ще се отрази по едни нов и приятен начин на живота ви. Развивайте интуицията си, като и вярвате и й се доверявате повече.
 
Чрез срещите и пътуванията си ще опознавате повече от хората и света, доставяйки си в същото време духовна наслада. Емоционалните ви преживявания ще следват едно след друго, но не всички ще ви носят очакваните вълнения. Вероятността да намерят място сред последните са съкращения и нова работа, смяна на професията или местоживеенето ви. В делови и интимен план ще предприемете неочаквани стъпки, често като продукт и на импулсивни решения. В известна степен ще бъдат продиктувани от политически и икономически съображения, и дано новото положение ви направи по-удовлетворени. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!
 
Животът ви ще се промени и накара по нов начин да погледнете на културните и духовни ценности, което може би е най-важното. Не се ангажирайте с прекалено тежки отговорности, за които са нужни повече опит и зрялост, за да не усложните положението си. Във всички случаи бъдете с отворени сетива, съдбата ще бъде щедра към вас и няма да ви липсват шанс и късмет, особено през месеците април и юни. За родените след 31 декември промените ще бъдат най-чувствителни, особено по отношение на чувства, емоции, култура и социално положение. Трудните и опасни месеци за вас са март, юли – септември, ноември - декември. Възможно е част от проблемите през посочвания период да са свързани и с партньора ви. Важно е над всичко да сте принципни и честни. Не се и опитвайте да злоупотребявате с някого или нещо, защото едно ще бъдете разкрити и второ, но по-важно – ще изпитате върху гърба си предателството и тежестта на собствените си действия.
 
Със своята оригиналност и находчивост често ще печелите симпатии и много хора ще ви повярват, което задължава да оставате последователни в действията си, като не се отмятате от поетите ангажименти, взети на заем пари и дадени обещания. Склонността ви към монолози разкрива голяма част от вашата душевност, в това число и моменти, които не бихте споделяли доброволно при други обстоятелства. Ще се избавите от нежелан стрес, напрегнатост и нерви, ако в такива моменти обменяте мисли, търсите мнение и говорите откровено за себе си. Създавайте около себе си атмосфера на доверие и отпускане, за да живеете по-спокойно. Способността ви да се нагаждате към ситуациите и взимате адекватни решения ще ви помага, когато обстоятелствата налагат да се действа динамично. Препоръчително е да разширите интересите си, в която сфера предпочитате, но във всички случаи това ще ви помогне да избегнете честата смяна в настроенията ви и депресиите. И привидните загуби ще ви носят печалби. Интуицията ще ви подскаже накъде да ориентирате активността си, за да постигате по-добри доходи.
 
Каквото предприемете до април, ще ползвате дивидентите му за дълго напред. Често ще оставате без конкуренти, поради предвидливост от ваша страна или просто защото „отгоре” се грижат за вас. Но не оставайте заблудени, не всичко ще бъде по мед и масло. В определени моменти ще се чувствате ощетени, най - често чрез комуникационните средства и във финансовата сфера. Не афиширайте действията и интересите си, за да не улесните „добронамери” хора и сили, използвайки ви за користните си цели. През пролетта бъдете по-внимателни във финансовите си и материални взаимоотношения. Ако е във възможностите ви помогнете на търсещите подкрепата ви, така ще помогнете и на себе си, на децата си и на семейството си. Правете всичко от сърце, за да се връща утроено при вас доброто, което насърчавате и раздавате. Започнатата през този период работа ще продължи дълго и ще бъде добре платена. Имате нужда от любов и взаимност – насърчете към тях околните и няма да се чувствате самотни. Юни е наситен с емоционални предизвикателства, които ще направят живота ви динамичен и изпълнен с романтични преживявания. Но, бъдете внимателни.
 
Неравностойните връзки носят объркване и биха имали обратен ефект върху чувствата и психиката ви. А човекът, който ви обича е сред обкръжението ви, огледайте се, за да го откриете. В много отношения държите в собствените си ръце не само своята съдба, а и тази на близките ви, за това не разчитайте на друг, отстъпвайки му права и задължения. Събитията ще се раздвижат и ще усетите накъде да насочите активността си, за да ги подчините на интересите си. Няма да се колебаете дълго, за да направите крачка в нова посока. Пътуванията, уреждане на документи и разрешения, и всякакви делови въпроси ще ви се отдават без затруднения. Успехът ви е гарантиран, стига рискът ви да е добре обмислен. Към средата на юли нещата ще се променят и ще се наложи да укротите темпото. Предвидливо ще застанете зад някой друг, използвайки го като параван за собствените ви действия и от такава позиция ще продължите да следвате плановете си. От август енергиите се сгъстяват, за това се старайте да избягвате конфликти и рискове. Бъдете внимателни при подписване на договори и в думите си, за да не се окажат в един хубав момент срещу вас.
 
Септември ще се засилят провокациите, които могат да дойдат от различни посоки. Развитията могат да променят живота на мнозина от вас, смяна на социалния статус и дано това ви удовлетвори. Октомври е не по-малко натоварен, ще властват опасни мисли и недобре обмислени действия. Възможни са много технически проблеми, ще се засилят мерките за сигурност, което може да има отражение и върху вас. Не тъгувайте за изгубеното, погледнете напред и търсете своето място сред новото. Новостите ще навлязат по-бързо в живота ви след средата на октомври. Те най-често ще се изразяват в нов подход, нова работа и връзки. Всичко, направено и задвижено през този период ще ви уреди за дълго напред. Емоционалният ви живот ще стане по-наситен и в голяма степен ще оставате удовлетворени от връзката си, ако поемете активността в свои ръце, впрочем, както е било винаги. През декември ще се нуждаете от повече вътрешно равновесие и финансова стабилизация.
 
И дано се вслушате в съветите на партньорите си, за да не потънете в дебрите на безпаричието и трудната любов. Семейството ще бъде спасителния ви пояс. Тогава са възможни и здравословни проблеми, и ако не се погрижите за тях, могат да се превърнат в хронични. През годината ще изпитвате по-често нуждата да водите представители на знаците Везни, Козирог или Рак. Контролирайте силните си собственически инстинкти, за да не избягат от вашата емоционалност. Променливостта във връзката ви с представители на знаците Овен, Водолей или Дева означава, че не вие контролирате нещата и това ще намали способността ви да създавате изтънчена атмосфера за любовта. Това води до ревност и упорство в отношенията ви към тях. Ще ги запазите, ако уважавате неспокойния им дух.
 
Критичните периоди за вас през годината са: 3 – 5 и 30 – 31 януари, 26 – 28 февруари, 26 – 28 март, 22 – 24 април, 19 – 22 май, 16 – 18 юни, 13 – юли, 9 – 12 август, 6 – 8 септември, 3 – 5 и 30 – 31 октомври, 27 – 29 ноември, 24 – 26 декември, когато трябва да бъдете особено внимателни по време на път, и най-вече, ако сте зад волана. Следете здравословното си състояние и не отлагайте нуждата от специализирана консултация и при най-малкото съмнение. Сериозни проблеми със здравето са възможни още в началото на годината. Най-често ще се изразени в простуди, вируси и инфекции. До май проблеми от здравословно естество са възможни при артритно болните и страдащи от хроничен бронхит и алергии. Често ще усещате умора, отпадналост, апатия, болки в ставите, коленете, краката и кожата. Ще намирате успокоение и ще се чувствате добре сред природата. Не забравяйте да демонстрирате добрите си чувства към заобикалящия ви свят. Те ще се връщат към вас утроени и ще засилват положителните емоции в живота ви.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП