Понеделник, 6 Декември 2021
Козирог

Годишен хороскоп
2015

10578

Представителите на зодия Козирог през 2015 ще изпаднат в черна дупка. Спокойно, тя ще продължи само до края на февруари. В началото на годината Козирозите ще имат затруднения с работата, но лошият период, повлиян от ретроградния Сатурн няма да продължи дълго. Ще се чувствате като птица в клетка, но от средата на март, ще имате шанса да правите всичко, за което мечтаете. Творците сред представителите на Козирога ще могат да реализират изложби или ще довършат успешно забавени проекти. Бизнесмените ще са доволни, тъй като ще открият нова сфера, в която да се изявяват.

Бизнес и финанси

Началото на годината няма да е никак леко за представителите на зодия Козирог. Ще се чувствате изпаднали буквално в сатурнова дупка. Освен това ще претърпите доста разочарования в професионален план. Не изпадайте в депресия и не се потискайте. Лошият период ще продължи само до началото на март, когато ще получите предложение, което няма да можете да откажете. Щастливото ви число е пет, затова, ако започнете нова работа, направете го на пети. Въздържайте се от нови начинания на 20 число от месеца, тъй като то е неблагоприятно за вас.Пригответе се за доста пътувания в края на годината особено пред октомври и ноември. Обърнете повишено внимание на работата си през декември. Няколко важни проекта ще изискват вашето внимание. Най-подходящото време за приключване на делови споразумения е 26 и 27 декември.

Семейство и любов

В личен план отношенията с любимите ви хора ще претърпят прелом. Тези от вас, които планират брак, е добре да го отложат за 2016. 2015 е посветена на организиране и планиране в социален план, затова в любовта ще забавите темпото. Но не унивайте. Венера няма да ви изостави и в емоционален план, ще се радвате на хармонични връзки. Семейните Козирози могат да планират през януари ново бебе, а необвързаните ще срещнат подходящ партньор през пролетта и лятото. През август месец ще имате известни търкания с партньора си заради нова работа. Не се колебайте да се решите на тази стъпка, въпреки че ще наложи да се откъснете от семейството си за известно време. Септември и октомври отделете повече внимание на човека до вас, за да не се окажете в критична ситуация. Компенсирайте го с романтична ваканция.

Здраве

Представителите на зодия Козирог през 2015 година ще трябва да се справят с немалко здравословни проблеми. Приемайте повече желязо и витамини, тъй като някои представители на зодията ще развият склонност към анемия. Не предприемайте никакви оперативни интервенции преди март. Подложете се на терапевтични лечебни процедури през март и април.През юни ще ви се наложи да се подложите на курс лечение срещу алергични състояния. Пазете се от заболявания на дихателната система – астма и бронхит. Тези от вас, които съмнения, че страдат от някакво заболяване, обезателно да потърсят второ мнение.В емоционален план ще претърпите сериозни емоционални сътресения. Трудностите свързани с работата в началото на годината ще предизвикат лека депресия. Консултирайте се с терапевт или заминете някъде на почивка, но е препоръчително да смените обстановката.За да балансирате емоционалното натоварване в личен и работен план, отделете време за отдих и през декември. Тогава е идеалното време да се отърсите от всички напрегнати моменти и да заминете на някое снежно кътче, където да посрещнете празника си.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП