Понеделник, 22 Април 2024
Дева

Годишен хороскоп
2022

9439

Годишен хороскоп - Зодия Дева - 2022 година

2022 година ще бъде за вас година на промени, пътешествия, срещи и успехи. Самочувствието ви, основаващо се на богатия ви професионален и друг опит, ви дава по-голяма свобода в мислите и действията ви, благодарение на което ще можете да контролирате и по-добре живота си. С творчески порив ще работите през годината за развитие на своите възможности и умения, успявайки в мащабни проекти да наложите своите идеи и виждания, мислейки и действайки с размах. Всичко това ще благоприятства финансите ви и ще ви радва.

Отговорни сте на работното място и в отношенията си с партньорите, и често се обвързвате с непосилни задачи, било за да докажете на себе си, че можете и това, или пък заради доброто си и състрадателно сърце да пожертвате времето, средствата дори и здравето си. Не го правете, нямате нужда от чак такава бъркотия в живота си, защото отсъствието от дома и липсата на внимание към семейството, поради заетостта ви, ще се отрази зле на отношенията в него, а това за вас е равнозначно на гибел. Както и до сега ще се отличавате със силна интуиция, но не сте застраховани от грешки, ако се поддадете на внезапен импулс и оставите разума си на втори план. Но пък и склонността ви да изчаквате не винаги е добро решение и може да води до загуби. Ако в работата и в житейските си отношения с други хора установите липсата на общи интереси и цели, и въобще на неща, които да ви свързват, по-добре се дистанцирайте и не им позволявайте да ви облъчват с негативизма си. Подобни емоции и повишена чувствителност е възможно да ви създаде напрежение през първите дни на юни, откривайки задкулисните им игри. Несемейните ги очаква дългосрочна и полезна за тях връзка, и ако пожелаят, биха могли да стигнат и пред олтара. Появата на нов член в семейството при други ще бъде причина за много и щастливи моменти, които не се забравят.

Януари е месец на емоции, срещи и създаване на полезни контакти. От умението ви да се владеете ще зависят победите ви. Говорете по същество и не позволявайте на никого да злоупотребява с доброто ви сърце и готовност да сте полезни. Заради финансовото ви благосъстояние много хора ще се домогват до парите ви, което не бива да допускате. В личен план е възможна промяна в дома ви, смяна на жилището или местоживеенето. Февруари е период на стабилизация и надграждане на вече постигнатото. Март и декември са измежду най-важните месеци за вас през годината, когато ще имате впечатляващи професионални и финансови успехи. В периода от 15 март до първата седмица на април бъдете внимателни и не предприемайте нищо ново, изключете от програмата си всякакви делови преговори и не влизайте в ненужни спорове. Няма да липсват трудности от различен характер, които следва да преодолявате с повече упорство и спортна злоба. Използвайте прозорливостта си през май, за да не попаднете под зловредно влияние на хора от обкръжението ви, които всячески ще се опитват да се възползват от плодовете на вашия труд. Не бъдете разточителни и прекалено щедри, за да не понесете загуби – финансови и душевни, и най-важното да можете адекватно да се впишете в промените, които бързо навлизат в живота ви. През лятото работете според възможностите си, но не се преуморявайте. През втората половина на юли до началото на август си наложете търпение и не подписвайте важни документи. По време на път бъдете внимателни и не предприемайте никакви рискове, за да се предпазите от грешки и си осигурите повече спокойствие. През оставащите до края на годината месеци ще имате повече работа, но и пари, особено през октомври. През ноември следвайте препоръките, казани по-горе. Делата ви през декември ще се развиват в правилната посока, от което ще оставате доволни и с хубаво настроение ще се подготвяте за новогодишните празници. Въздържайте се от прекомерно харчене, за да задържите спечеленото и през 2022 година. През годината важна роля в живота ви ще имат представители на знаците Овен, Телец, Везни и Скорпион. Възможно е и благодарение на тяхната подкрепа да решите в своя полза правен въпрос, който ви създава притеснения от дълго време.

През първата половина на годината ще работите с много енергия и хъс да постигнете всичко, което планирате, че дори и повече, за което ще говорят и резултатите ви. Ще получите признание, финансово и духовно удовлетворение. Всичко това ще бъде възможно, ако сте внимателни към колегите и партньорите си и не проявявате прекалено настойчиво претенциите си към тях, с други думи ще се наложи да смекчите тона и не допускате проблеми на работното място, установявайки несходство в характерите с шефа или подчинените си. През втората половина на март до началото на април, втората половина на юли до началото на август и от 8 до 26 ноември не подписвайте важни документи, не влизайте в съдружия и не предприемайте рисковани ходове. Периодът около и след юни ще бъде ключов за професионалната ви реализация и резултатите ви ще зависят най-вече от вас. Работете по проектите си, като хладнокръвно обмисляте всяка стъпка, без емоции и лично отношение. Не се обвързвайте сами с целия обем от работа, а разпределяйте задачите си върху сътрудници и хора, с които имате общи интереси в конкретната сфера, за да не претоварите психиката и здравето си. Бъдете гъвкави и мислете в перспектива, като не се съсредоточавате само в една посока и при нужда не се колебайте да променяте плановете си. Имате потенциал, който следва да развивате, като не се страхувате от предизвикателства, които съдбата ще ви предложи.

За предпочитане е да се насочите към работа, която да ви дава сигурност и възможност за растеж в кариерата, без да се налагат драстични промени. Всичко това – в случай, че сте безработни и ви предстои професионална ориентация. Ако сте в ръководна позиция, ще имате контрол над всичко и възможност да покажете стабилно и мъдро управление. Сами сте си извоювали правото да имате последната дума в делови проблеми и решения, правилността на които в последствие се потвърждава. Но отново ви обръщам внимание да не се страхувате и сменяте концепциите си в движение, ако работата и бизнеса го налагат. Не така ще стоят нещата, ако сте в позиция на подчинени. Може би с по-забавено темпо ще изпълнявате задълженията си, но за сметка на това качествено и без да нарушавате сроковете, което в крайна сметка ще ви прави предпочитани и конкурентоспособни. За разлика от други, при вас суетата е сведена до минимум и наместо да си губите времето в празни приказки и позьорство, ще предпочитате да виждате реалните резултати от труда си. Не е препоръчителна смяна на работното място през тази година, за да не останете за дълъг период от време без трайна заетост.

През годината ще имате физическа енергия, хъс към предизвикателствата и естествено склонност да се товарите с много работа, което по един или друг начин ще се отразява на здравето ви. Като цяло няма да имате здравословни проблеми, което съвсем не означава, че няма да боледувате. Но ще съумявате да балансирате и държите нещата под контрол, което е най-важно. Като основна причина за проблемите и неразположенията ви на първо място са нервите и стресът. Засилената ви чувствителност често е причина за избухливостта и невъздържанието ви, а от там и за болките ви. Във ваш интерес е да се щадите повече, като не очаквате това от другите. Научете се да казвате „не” и нещата ще си дойдат по места. Не може отговорностите и товара на другите да са за ваша сметка, и колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-облекчени ще бъдете. През зимните месеци се пазете от простуди, депресии и наранявания. Уязвими са стъпалата, краката и гърба. През пролетта е възможно да зачестят оплакванията ви от мигрена или главоболие, да се появят проблеми с очите и черния дроб. През лятото, първата половина на юли или през втората половина на август задължително отделете от времето си за почивка, от каквато ще се нуждаете и през ноември. Посещение на санаториум също няма да ви навреди, напротив. В периода след септември до края на годината ще се радвате на повече самочувствие и добро здраве, ако през годината сте отделяли достатъчно време за отдиха и културните си развлечения. За много от вас нуждата от спокойствие и духовна храна ще се превърнат в приоритетни, за това уединението, пътуванията, духовните практики, заниманията с хоби и беседите с приятели ще ви носят изключително приятни емоции и преживявания.

Не забравяйте, че движението е в основата на доброто ви здраве, помагайки ви да подобрите своята работоспособност, да укрепите организма и духа си, и не на последно място да поддържате оптималното си тегло. Спортните занимания ще ви доставят всичко, от което се нуждаете: добро здраве и самочувствие, хубави емоции, а също липса на депресии и стрес. По отношение на личния ви и интимен живот нещата ще се развиват на приливи и отливи. Обърнете внимание на собственото си поведение, дали правите достатъчно, за да предразположите партньора си към взаимност, или се налагате чрез капризи. Последното е малко вероятно, но може и да е провокирано, от което връзката ви само би загубила. Възможни са и раздели, ако нещата са стигнали и преминали границите на търпимостта, но не е задължително. Първите пет месеца на годината ще се превърнат в изпитание за чувствата ви в брака и в партньорските взаимоотношения, за това бъдете внимателни, отстъпчиви, но най-вече любящи, ако такава е повелята на сърцето ви. Обратното би означавало всеки да хване по пътя си.

Няма да ви липсват романтични вълнения и пориви към промяна, особено през периода 11 март – 15 юни, но бъдете разумни и не се поддавайте на мимолетни импулси, ако връзката ви е пълноценна. През летните месеци не влизайте в спорове, защото ще имате провокации към такива, които могат да предизвикат конфликти и усложнения във връзката ви. Не пренасяйте служебните си проблеми в къщи и не създавайте излишно безпокойство у близките си. Периодът след септември до края на годината ще е по-спокоен за вас и семейството ви, и така ще продължите през новата година. Ако сте необвързани и самотни, вземете нещата в свои ръце и търсете своята половинка, като водите по-активен социален живот. Изразен шанс това да се случи са периодите от средата на март до началото на април, юни, август, от средата на октомври до края на годината. Ако направите усилие за промяна в живота си е сигурно, че съдбата ще ви предложи хубави поводи за радостни събития и тържества.

В областта на образованието 2022 година ще бъде важна и преломна за вас. Ще бъдете оценени и ще получите предложение за специализация или работа в чужбина. Съвсем реален е шансът ви да попаднете в друга среда, да се срещнете с различни хора и се запознаете с чужди култури. Не се страхувайте от неизвестността, защото ще имате подкрепа и ще успеете да се реализирате. Вярвайте в себе си и в интуицията си, в доброто и хората, бъдете реалисти и не потискайте оптимизма си. С позитивни мисли денят е по-светъл, светът по-добър и животът по-хубав. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!