Събота, 2 Декември 2023
Дева

Годишен хороскоп
2021

6875

Годишен хороскоп - Зодия Дева - 2021 година

Промени, пътешествия, интересни срещи, професионални и житейски успехи -  такава ще бъде за вас 2021 година. Сред носещите ви пари занимания са работа с недвижими имоти, разбирайте нови придобивки от строителство и производствена дейност. Всичко това ще стабилизира финансовото ви състояние, а много от вас ще повишат стандарта си на живот.

 Годината ще ви предложи по-голяма свобода на действие и от избора ви ще зависи до колко добре ще подреждате приоритетите си и ще постигате целите си.

 Съдбата ви помага да разгърнете потенциала си в много посоки, да започнете мащабни проекти и осъществите идеи и мечти. Както и до сега, ще продължите да мислите и работите целеустремено, да съзиждате и постигате победи, които безспорно ще ви носят удовлетворение. И като силни играчи е напълно възможно да срещате и силен отпор, за това внимавайте пред кого какво говорите, за да не последват провали и разочарования. Амбициозни сте и често се захващате с много неща едновременно, в чуждите очи сте силни и решително. Но това може да дистанцира от вас онези, които лишавате от внимание или пренебрегвате, заради по-важните си дела. Не бъдете излишно импулсивни и по-често си давайте почивка, дори от себе си. Използвайте интуицията си и не минавайте границите на възприемчивото за околните, за да не оставате неразбрани и после да страдате.

 Началото на юни е време през което може да покажете на какво сте способни, без да щадите себе си и онези, които изразяват съмнения във възможностите ви.

 За не семейните годината ще е благодатна и ще ги срещне с подходящия партньор, други ще положат начало на съвместно съжителство. Ако сте обвързани с брак ви очаква нов член във фамилията.

 Началото на година ще ви донесе неща, за които само сте си мечтали. Приемете ги като отплата за проявеното ви внимание, труд, грижи и безсънни нощи. В същото време не прибързвайте в делата си, особено през февруари, юни и октомври. Работете за постигане на вътрешно равновесие и душевен покой, не се и опитвайте да променяте никого. Доверявайте се повече на себе си и не търсете причини за разединения, напротив. Добронамерено работете и приобщавайте към себе си онези, които се нуждаят от добра дума, ласка и закрила. Оценете това което имате и го съхранете за бъдещето. Общувайте открито и насърчавайте към разкриване на повече добри страни от характера на събеседниците си.

 През март, август и декември бъдете по-внимателни във всичко, за да избегнете неприятности и изненади. Април е подходящ за пътувания, особено в чужбина.

 През 2021 година контролирайте емоциите и не решавайте спонтанно проблемите си, нито се впускайте в нови начинания, ако сте подвластни на вълнения.

 Често си давайте сметка за извървения път, това ще ви помага да сте в крак с времето и да отчитате пропуските си, ако има такива. Но е сигурно, че ще има и какво да ви радва. По-мъдри и уравновесени, ще напредвате в развитието си, не само интелектуално, но и духовно, работейки ефективно върху всичко, което за вас е важно. Познанството ви с известни хора ще ви носи придобивки, които не е задължително да са от материален характер.

 Свършената работа и силното ви присъствие ще подсилват усещането ви за независимост, което ще повишава само оценката и самочувствието ви.

 Първата половина на годината е период на усилена работа, но осъзната и с положителни резултати за вас. Постигнатото ще получи добра оценка, а вие ще останете доволни. Умората често ще създава предпоставки за раздразнение и дори конфликти, което не бива да допускате сред колегите и обкръжението си.

 Юни е важен за професионалното ви развитие  и бъдеще. Делата ви ще зависят най-вече от вас самите, за това обмисляйте действията си и по никакъв повод не се поддавайте на емоциите и чувствата си. Подготвяйте се внимателно и работете сърцата върху изпълнението на целите си.

 Бъдете гъвкави и работете не само в една посока, използвайте потенциала си и заложете на дългосрочни проекти, които ще ви носят добри дивиденти. Бъдете адаптивни и съумейте навреме да се пренастроите към промените, които изискват друга организация и подготовка. Ще ви привличат занимания, които ви носят сигурност и растеж в кариерата, каквито могат да са в търговската сфера, архитектурата, предприемачеството, банковото дело, недвижимите имоти, писаното слово, творческите професии и редица други, които са ви по сърце.

 При решаване на делови проблеми ще изпъквате с обмислени решения, уравновесени, взискателни и лоялни. За изпълнение на задачите си ще работите задълбочено и отговорно, понасяйки изпитания и излизайки победители в съревнование с колегите.

 Ще предпочитате да работите и сръчно ще отхвърляте задачите си, наместо да се суетите и да празнословите. Не е препоръчително да сменяте работното място, ако не сте осигурили друго, за да не останете за дълго време без работа.

 През януари, април, май, юли, септември и декември ще имате успехи в професионалната кариера. Юли ви носи материална стабилност и финансова независимост. Сделките с недвижими имоти през третото тримесечие ще са успешни, възможно е да получите и наследство. Не давайте пари на заем, защото няма да ги получите обратно.

 Слушайте интуицията си, освен, че ви сочи пътя към успеха, ви и помага да се предпазвате от нещата, които могат да ви провалят. Бъдете реалисти и добре разграничавайте мечтите от реалността, за да не попаднете в собствената си клопка.

 В здравословен план 2014 година няма да ви поднесе неприятни изненади. Ще се чувствате енергични и с хъс ще посрещате предизвикателствата, което често ще води до физическа и психическа преумора. От там и проблемите ви се очаква да са на нервна почва и стрес. Сами си налагайте ограничения и не стигайте до крайности в нищо. Главоболието и пристъпите на световъртеж, каквито могат да се появят, ще са поради сдържат гняв и поемане на чужди отговорности. Не очаквайте друг да се погрижи за отдиха ви, вземете нещата в свои ръце и правете това, което ви кара да се чувствате щастливи. Занимавайте се със спорт, фитнес, танци, йога, медитирайте, разхождайте се.

 Краката ви са сред най-уязвите места в организма ви, особено през зимните месеци, носете удобни обувки и не стойте дълго време изправени.

През пролетта ще се засили риска от мигрена или главоболие, проблеми с очите или черния дроб. Осигурете си почивка през лятото и през есента.

 Втората половина на годината здравето няма да ви създава голямо безпокойство, ще имате повече време и желание да се погрижите за себе си. През цялата година е важно движението, застоят ще ви се отразява неблагоприятно не само на здравето, но и на делата и самочувствието ви. Наложете си да живеете по-спокойно, не бъдете припрени и не се ядосвайте за щяло и нещяло.

 В отношенията с партньор и близките ви бъдете търпеливи и не си създавайте сами проблеми, като се ангажирате с отговорностите им в семейството. Радвайте се на хубавите моменти, когато сте заедно и благодарете на Съдбата за всичко, което имате. В случай, че желаете да се обвържете с брак, подходящите месеци са януари, март, май, юни, септември, ноември. Избягвайте изневерите, защото ще ви носят допълнителен стрес и са възможни раздели. Пренебрегвайки задълженията в семейството и близките си, няма да се чувствате щастливи, и обратно. Нормалните и хармонични отношения в семейството ви дават сигурност и ви правят щастливи. Добре преценявайте и не прибързвайте в изводите и решенията си. По-често казвайте „обичам те”, по-често се усмихвайте и се радвайте на живота. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!