Сряда, 27 Октомври 2021
Дева

Годишен хороскоп
2020

14372

Годишен хороскоп - Зодия Дева - 2020 година

Поради позицията на Юпитер и Сатурн, хороскопът на Дева за 2020г. предрича един самотен период, особено през първите няколко месеца. Представителите на този земен знак, управляван от Меркурий, наистина си падат по реда и организациятаа. Ето защо те са много практични, което обикновено им носи успех в кариерата. Въпреки това, вниманието им към детайлите им пречи да виждат нещата от по-широка перспектива и често това се оказва пречка за тяхното развитие.

Както споменахме, в началото на 2020 г. Девите почти напълно ще се изолират от всичките си приятели и от семейството си. Ще почувствате, че няма никой около вас, на когото можете да се доверите, така че с часове ще анализирате негативните си емоции, което само ще задълбочи страданието ви. Имайте предвид, че сте достатъчно силни и сте в състояние да преобърнете ситуацията. В крайна сметка, никой друг няма да го направи вместо вас.

С настъпването на пролетта, вашият хороскоп ще се подобри и ще можете да покажете на хората около вас най-доброто от себе си. Ако нещо във взаимоотношенията ви със семейството, приятелите и партньора ви не върви, разрешете проблемите по мирен начин и продължете напред. Благодарение на самотата, която сте преживяли, вие ще имате възможност да оцените тяхното присъствие; не позволявайте на предразсъдъцитетв да развалят новопридобитата хармония.

Лятото на 2020г. ще ви донесе огромна енергия, която е най-добре да инвестирате във вашето физическо и психическо здраве. Девите ще имат също така перфектната възможност да започнат да тренират редовно и да променят диетата си. Ако нямате достатъчно свободно от работата време, изберете аеробните дейности.

През есенните и зимните месеци, вашият хороскоп отново ще се фокусира върху кариерата ви. Способността ви да разпознавате и коригирате дори и най-малките грешки, както и да изпълнявате всички задачи перфектно, ще ви донесе възхищение както от страна на колегите ви, така и от страна на супервайзорите ви, което може да доведе до повишаване на заплатата ви. Въпреки това, Девите не бива да забравят за семейството и партньора си. Покажете на близките си, че ви е грижа за тях, защото ако не го направите, старите конфликти, които ви отдалечиха от тях в началото на годината, могат да се възобновят. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП