Понеделник, 28 Септември 2020
Дева

Годишен хороскоп
2015

11195

Всичките ви усилия и отдаденост на работата ви тази година най-после ще дадат плодове. Тези от вас, които се занимават с научна дейност ще постигнат големи успехи. Бизнесмените и финансистите също ще открият нова пазарна ниша, в която да се изявят. Девите, упражняващи свободни професии е добре да потърсят големи и перспективни проекти, които да им гарантират финансова стабилност. Ако имате планове да се изявите в политиката направете го сега – ще успеете да омаете всички.Най-важното е да държите под контрол егото си, тъй като то ще се превърне в основна пречка за успех. От януари до септември девите ще трябва да се преборят с тъмните страни на характера си. Очакват ви нови запознанства, но внимавайте с тях. Риск от измама или номер също могат да ви изненадат, затова нищо не започвайте на 8 число от месеца. Силните ви месеци са март, април, юни и август. Бъдете предпазливи през октомври и стартирайте новите си начинания през ноември и декември.

Бизнес и финанси

Динамичните промени, които очакват родените под знака на Дева през 2015 година ще се отразят и на работата ви. За скромната и организирана Дева настъпва период на хаос и големи промени, по време на който ще ви се наложи да бъдете не толкова организирани и подредени. Бъдете спонтанни в работата си, но внимавайте с нестандартните идеи. През април се съсредоточете върху работата си, тъй като тогава спешни въпроси ще изискват неотложното ви внимание. През юни довършете започнатите, но отложени задачи и се отдайте на заслужена почивка през юли и август. Октомври е труден период. Следете за знаци между 18 и 20 октомври, които може да се окажат съдбоносно професионалния ви възход през следващите месеци. Нови начинания започнете през ноември, а декември ще ви даде възможност да се радвате на повишение в кариерата си.

Семейство и любов

Първата половина на 2015, семейството и личния живот са приоритет за Девите. В любовен план февруари е най-подходящ за романтични ваканции. Свободните представители на зодия Дева могат да се огледат за подходящ партньор сред Риби или Рак. Внимавайте с неспокойния Стрелец и пламенния Лъв — една такава авантюра би разнообразила любовния ви живот, но в никакъв случай не планирайте брак с тях, тъй като несходствата в характерите ви много бързо ще ви отдалечат един от друг.Влюбените Деви, които мислят за сватба, могат да планират идеалната церемония през май. Юли и август са идеален момент да предприемете действия за създаването на нов член на семейството. Що се отнася до семейните деви, промените в професионален план, неминуемо ще хвърлят сянка и върху семейната идилия. Затова първите седмици на юли отделете време за половинката си. Хармоничното влияние на Юпитер ще ви осигури нова връзка през декември. Брачните двойки, ще получат специално внимание от партньора.

Здраве

Лека диета и грижа за ставите ще са основните проблеми, с които Девите ще трябва да се справят през 2015 година. Обърнете внимание и на външния си вид – приемайте повече желязо и се погрижете за косата и кожата си.

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП