Сряда, 30 Ноември 2022
Близнаци

Годишен хороскоп
2017

72382

Годишен хороскоп - Зодия Близнаци - 2017 година

Успешно начало на 2017 година за представителите на зодия Близнаци. С лекота ще предприемате и свършвате всичко, което предвиждате. Търсещите признание ще го получат, пътуванията, срещите, сделките и проявената ви активност ще ви носят успех. В интимния ви живот нещата също ще са според очакванията ви – някои ще се решат на брак и появата на нов член в семейството ще дойде напълно закономерно, макар, че за последното не е нужно връзката ви да е узаконена.
 
С повече трудности и нови отговорности ще са месеците след май, когато ежедневието ви ще стане по-динамично и натоварено. Тези и други причини могат да се отразят на душевното ви равновесие, подтикващо ви понякога към крайности в действията, от което да последват раздели, прекъсване на връзки и съдружия, неразумно харчене на пари. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!
 
Възможни са юридически или административни проблеми. Казаното до тук ще въздейства неблагоприятно на здравето ви, за това обърнете внимание и следете кости, жлези, тегло. Разбира се, всичко е преодолимо, когато има желание за полезни действия. В тази връзка не се надценявайте, бъдете по-сдържани и кротки, стремете се към разбирателство и избягвайте големите физически и психически натоварвания. В повечето случаи ще избягвате показност и съзнателно ще се стремите да стоите в сянка, но преследвайки хладнокръвно и праволинейно целите си. Непретенциозността в маниерите ви няма да има нищо общо с упоритостта, амбицията и силното ви желание за постижения, които в крайна сметка ще ви отреждат предните позиции във всяко ваше участие. С конструктивен и точен подход ще пристъпвате към осъществяване на професионалните си и лични планове.
 
Предвид високите стандарти, които сами си поставяте, от жизнено важно значение е да поддържате силата и издръжливостта на духа си, защото умората и нервното напрежение често ще ви съпътстват. За това е добре да обърнете специално внимание на храненето си, приема на повече витамини и хранителни добавки ще се отразяват положително на тонуса ви. Важно е при решаване на проблемите си да подхождате с необходимото търпение, за да си спестите грешки и последващи главоболия. По отношение на партньорства и връзки преценете добре до колко са ви полезни, и в случай на твърдо решение да се разделите с някого, не го протакайте във времето. Не бъркайте ценностите във вярата, разделяйки реалното от духовното, защото те не могат едно без друго в този живот.
 
По отношение на професионалната ви квалификация допълнителни курсове и други форми на обучение не биха ви навредили, напротив. Чрез тях ще повишите възможностите си и в борбата си с конкуренцията. През юни месец очаквайте подаръци и желани развития. Съдбата ви дава шанс в много и различни начинания, спечелване на конкурс и нова, подходяща и по-добра работа, започване на по-добър живот и други събития, правещи ви щастливи. Творческите изяви ще се засилят, намиране на спонсори и партньори с възможности. През този период на годината гледайте на пречките си, като на съдбовна закрила, предпазвайки ви от по-големи неприятности. Бъдете добри, не мислете и не говорете лошо за никого, за да не последва ефекта на бумеранга. Често ще бъдете търсени за съвет или като арбитри, където обективността и коректното ви поведение ще играят важна роля не само във вашия живот, но и в този на обществото.
 
По реакцията на другите и удовлетвореността си от случващото се ще разбирате дали сте на прав път. Няма да липсват изкушения и това ще ви създава повече вълнения, а често и главоболия. Всичко отново ще зависи от вас, за това бъдете премерени и не позволявайте авторитета и доброто ви име да бъдат подложени на съмнения. В тази връзка оставете месеците до края на годината да минат без излишни противопоставяния. Така по-лесно ще се ориентирате в проблемите и обстановката, оставайки верни на своя дълг. Най-хубавият ви месец ще е в края на годината. Ще печелите там, където влагате енергията си, а това значи навсякъде, където имате интерес. Тогава и любовта ще бъде най-щедра към вас.
 
Критични дни за вас са 15 – 17 януари, 11 – 14 февруари, 11 – 13 март, 7 – 9 април, 4 – 7 май, 28 – 30 юни, 25 – 28 юли, 22 – 24 август, 18 – 20 септември, 15 – 18 октомври, 11 – 14 ноември, 9 – 11 декември, когато следва да сте по-внимателни към себе си, в отношенията си, при пътуване и по отношение на инфекциозни заболявания. В любовта най-много наслади и удоволствие ще получите от връзката си  с представители на знаците Скорпион, Телец, Рак или Лъв. С представители на знаците Водолей, Стрелец или Дева може да изградите истинска дружба или партньорство, а защо не и сексуални отношения. В здравословен план са възможни мигрена, простудни заболявания, хронично възпаление на бъбреците и пикочните пътища, вирусни инфекции, разширени вени. Избягвайте шумните и запрашени места, вероятността от поява на алергии е голяма именно там. Движението и заниманията със спорт ще се отразяват обновяващо на духа и здравето ви.
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП