Неделя, 14 Април 2024
Близнаци

Годишен хороскоп
2015

11276

Успехът, който съпътства Близнаците от втората половина на 2014 ще продължи и през 2015. Задачите, които сте си поставили и целите, които гоните през 2015 ще получат своята реализация. През 2015 ще имате повече време за семейството и приятелите си, затова не пропускайте да отделите внимание на любимите си хора. Забавете темпото в работата и се отдайте на семейството си. От края на юли до средата на август ще ви се наложи да пътувате по неприятен повод, но като цяло годината ще бъде успешна за вас. Не започвайте нищо на пето число от месеца, тъй като не е печелившо за вас. Особено напрегнати за вас се очертават месеците март и април, когато ще ви се наложи да взимате важни решения за работата и личния си живот. Септември и октомври са идеалното време за представителите на зодия Близнаци да си вземат заслужена почивка за няколко седмици.

Бизнес и финанси

Трайно решение на финансовите си проблеми родените под знака на зодия Близнаци ще намерят през 2015 година. Сигурност и стабилност ще постигнете през септември. Ще се радвате и на възход в кариерата си, при това, без да е необходимо да полагате особени усилия. Внимавайте в общуването с колегите си през юли, тъй като може да се окажете в конкуренция с други хора, които се целят във вашето място.Ако смятате да правите финансови инвестиции, най-добре е да започнете да планирате от края на юни до девети септември. Същинските финансови операции обаче направете след 15 септември. Именно това е вашето време да правите пари. През първата половина от годината избягвайте да сключвате договори за кредити, тъй като ще бъдат неизгодни за вас. Стойте далеч от хазартните развлечения, тъй като късметът няма да бъде с вас в подобни начинания.

Семейство и любов

2015 е годината на емоционалната любов за Близнаците. Ще се чувствате по-близки от всякога с вашите партньори. Тези от вас, които сега започват нова връзка могат да бъдат спокойни – през 2015 година ще изживеете най-красивите моменти в личен план. Отдайте се на любовта и оставете всички грижи и съмнения зад гърба си. Вашата половинка ще ви глези и обожава непрекъснато.Семейните Близнаци ще решат всичките си конфликти и противоречия с партньорите си. Внимавайте през февруари и март, тъй като тогава връзката ви може да изпадне в колапс, а са възможни и раздели, и разводи.Необвързаните Близнаци от друга страна трябва да бъдат смели и безразсъдни, а успехът няма да закъснее за тях. Бъдете внимателни към избора на нов партньор, най-добре ще се чувствате с представители от вашата зодия Близнаци или с някоя Дева. През юни и юли 2015 година ще имате най-големи шансове да откриете идеалната половинка.

Здраве

2015 година ще бъде доста рискова в здравословен план за Близнаците. Ще имате периоди на възходи и падения, затова през първите месеци пазете здравето си. Пазете се и от физически травми и не подминавайте препоръките на лекаря си. Също така не пропускайте прегледите при специалисти, ако имате съмнения за сериозен здравословен проблем, за да избегнете усложнения. В края на пролетта заминете на почивка в планината.