Петък, 6 Август 2021
Водолей

Дневен хороскоп
Понеделник 09 Юли 2018

2006

Дневен хороскоп - Водолей - 09.07.2018 - Финансова сполука

Амбициите и стремежът ви на всяка цена да постигнете повече ще направи деня ви динамичен. Благоприятен ден за парични печалби, за успешни контакти в обществото, или за начало на емоционално пътешествие в страната или в чужбина.

Лошото за този ден е повишената нервност у почти всички Водолеи, която ще намери израз под формата на скандал с колеги в службата. Имате нужда от почивка и кратка смяна на обстановката. Постарайте се да си ги осигурите, колкото и да е претрупана програмата ви. Това изглежда най-добрия начин да сте пълноценни при работата си в бъдеще. Домашния уют е едно възможно решение, но по-удачно е кратко пътуване навън. Иначе нямате основания за притеснение, делата ви се развиват повече от добре.

На първо място семейството и после всичко останало. Тръгвайки да помагате на приятел помислете дали сте изпълнили всички обещания, свързани с близките. Въздържайте се от прояви на ревност, с които може да предизвикате остра реакция от страна на любимия човек. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година